Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Ο ψηφιακός κόσμος του νέου Audi A1

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο ψηφιακός κόσμος του νέου Audi A1

AUDI

Ο ψηφιακός κόσμος του νέου Audi A1

AUDI

Το νέο Audi A1 είναι ένα premium compact μοντέλο με ανατρεπτικό design, κορυφαία ποιότητα και κύλιση. Ένα μοντέλο κατασκευασμένο για το νέο, ψηφιακό κόσμο, με τεχνολογίες infotainment από τα μεγαλύτερης κατηγορίας Audi.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη και η εισαγωγική έκδοση διαθέτει στάνταρ τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 10,25 ίντσες και με πολύ-λειτουργικό τιμόνι.

Το προαιρετικό Audi virtual cockpit με το ευρύτερο φάσμα λειτουργιών, παρέχει πολλές και ολοκληρωμένες πληροφορίες όπως κινούμενους χάρτες πλοήγησης και γραφικά για μερικά συστήματα υποβοήθησης, στο άμεσο οπτικό πεδίου του οδηγού.

Το Infotainment στο νέο A1  προέρχεται από τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Το ηχοσύστημα MMI είναι στάνταρ και μπορεί να ρυθμιστεί από τους διακόπτες πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι και την οθόνη στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Στην κορυφαία διαμόρφωση, η πλοήγηση MMI plus συνδυάζεται με οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών, η οποία ταιριάζει άψογα με τη μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το νέο A1 εγγυάται κορυφαία συνδεσιμότητα για οδηγό και επιβάτες, προσφέροντας συνδέσεις Apple CarPlay και Android Auto στο ΜΜΙ που έχει προγραμματιστεί ειδικά για αυτά.

Τέλος, οι φανατικοί της μουσικής και της υψηλής πιστότητας του ήχου θα ικανοποιηθούν ιδιαίτερα με τα διαθέσιμα ηχοσυστήματα, με κορυφαίο αυτό της  Bang & Olufsen, με 11 ηχεία και συνολική απόδοση 560 Watt, ενώ η 3D λειτουργία του χρησιμοποιεί το παρμπρίζ σαν επιφάνεια αντανάκλασης.