Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

O εσωτερικός κόσμος του Audi e-tron

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εσωτερικός κόσμος του Audi e-tron

AUDI

O εσωτερικός κόσμος του Audi e-tron

AUDI

Το ολοκαίνουριο Audi e-tron δεν είναι μόνο ένα γεμάτο τεχνολογία μοντέλο – το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της γερμανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα μοντέρνο και καλαίσθητο SUV, που σου τραβάει το μάτι με την εξωτερική του εμφάνιση αλλά σε κερδίζει με τον εσωτερικό του κόσμο.

Συγκεκριμένα, πινελιές χρώματος είναι διαθέσιμες και για το ευρύχωρο και ευάερο εσωτερικό, ο σχεδιασμός του οποίου εκφράζει επιδόσεις, ευφυία και ελαφρά κατασκευή. Το έντονα καμπύλο ταμπλό, που ενσωματώνει ιδιαίτερα όμορφα τις οθόνες των εικονικών εξωτερικών καθρεφτών, εκτείνεται μέχρι τις επενδύσεις των θυρών, με αποτέλεσμα η ψηφιοποίηση να περνά σε ένα τελείως νέο επίπεδο. Η κεντρική κονσόλα δεν έχει πλευρικές επιφάνειες, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων που παίζει και το ρόλο του υποβραχιονίου, μοιάζει να αιωρείται.

Ο χώρος που αντιστοιχεί στον οδηγό απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτόν, ενώ και οι δύο μεγάλες οθόνες αφής MMI με απτική ανάδραση έχουν κλίση προς την κατεύθυνσή του. Ουσιαστικά έχουν αντικαταστήσει όλα τα συμβατικά χειριστήρια και διακόπτες, ενώ πολλές λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν και  μέσω φυσικών φωνητικών εντολών.

Advertisement
Advertisement

Ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων (Audi virtual cockpit) έχει δύο διαφορετικές απεικονίσεις -μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ο οδηγός- που απεικονίζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με όμορφα, υψηλής ακρίβειας και ανάλυσης γραφικά.

Τέλος, τα στοιχεία άνεσης συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ η έμφαση στη λεπτομέρεια καθιστά την ηλεκτρική μετακίνηση μια premium εμπειρία.