Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Ο εσωτερικός κόσμος του Audi A1

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο εσωτερικός κόσμος του Audi A1

AUDI

Ο εσωτερικός κόσμος του Audi A1

AUDI

Μπορεί το Audi A1 να αποτελεί τη βάση της γκάμας της γερμανικής εταιρείας σε ότι αφορά στο μέγεθος, ωστόσο ο εσωτερικός του κόσμος είναι από τους πιο ευρύχωρους και καλύτερα εξοπλισμένους στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, ο οδηγός απολαμβάνει ένα μοναδικής σπορ αίσθησης περιβάλλον! Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, τα χειριστήρια και η προαιρετική οθόνη αφής MMI είναι έντονα προσανατολισμένα προς τον οδηγό, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο της οδηγησιμότητας και της εξατομίκευσης.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, υπάρχει πολύ μεγάλος βαθμός ευελιξίας και δυνατότητα συνδυασμού εκδόσεων. Το προαιρετικό πακέτο φωτισμού περιγράμματος και περιβάλλοντος τονίζει τη σχεδίαση της καμπίνας μέσω της επιλογής ανάμεσα σε 30 χρώματα του φωτισμού LED.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το νέο A1 είναι πολύ πιο ευρύχωρο για τον οδηγό, τον συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες. Παρά τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και την σπορ γραμμή της οροφής, οι ενήλικες στα πίσω καθίσματα εξακολουθούν να απολαμβάνουν πολύ χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια τους.

Τέλος, Η χωρητικότητα αποσκευών έχει αυξηθεί κατά 65 λίτρα με την χωρητικότητα να φτάνει τα 335 λίτρα και να ανέρχεται στα 1.090 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.