Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi A1 με MMI Navigation plus και Audi connect

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi A1 με MMI Navigation plus και Audi connect

AUDI

Audi A1 με MMI Navigation plus και Audi connect

AUDI

Το νέο Audi A1 Sportback δεν είναι απλά ένα μοντέρνο, δυναμικό μοντέλο που προσφέρει οδηγικές απολαύσεις και εύκολες μετακινήσεις σε αστικό τοπίο.

Advertisement
Advertisement

Το γερμανικό όχημα είναι πλήρως εξοπλισμένο σε έναν τομέα σχεδόν… καθοριστικό πλέον για τους επίδοξους αγοραστές που αφορά στο σύστημα infotainment και το προηγμένο σύστημα πλοήγησης.

Το νέο Audi A1 λοιπόν διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το ραδιόφωνο MMI, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω των πολυλειτουργικών πλήκτρων στο τιμόνι και της ένδειξης στο πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών.

Σε μια προαιρετική έκδοση εξοπλισμού, το MMI Navigation plus διαθέτει οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών, η οποία εντάσσεται αρμονικά σε όψη μαύρου γυαλιού. Το MMI Navigation plus παρέχει στους οδηγούς του A1 Sportback σε συνδυασμό με το Audi connect, λειτουργίες, όπως, για παράδειγμα, την υβριδική καθοδήγηση διαδρομής – η οποία διεξάγει τον υπολογισμό διαδρομής στο cloud, λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη κυκλοφοριακή κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Άλλα εντυπωσιακά σημεία είναι η προβολή δορυφορικών χαρτών και τα νέα τρισδιάστατα μοντέλα πόλεων, τα οποία παρέχουν μια ακριβή απεικόνιση του κέντρου πολλών πόλεων. Γίνεται αυτομάτως λήψη (download) και εγκατάσταση έως και τεσσάρων δωρεάν ενημερώσεων χαρτών ετησίως, ενώ, εκτός αυτού, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί επίσης τις πολύπλευρες online υπηρεσίες του Audi connect.