Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

H Mercedes A-Class πιο προσιτή από ποτέ

Ελλάδα 17:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes A-Class πιο προσιτή από ποτέ

Mercedes A-Class

H Mercedes A-Class πιο προσιτή από ποτέ

Mercedes A-Class

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα έκδοση A160 της A-Class, η οποία είναι και η πιο προσιτή στη γκάμα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mercedes A160 χρησιμοποιεί για την κίνησή της τον 1.400άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 109 ίππων της εταιρείας, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Οι επιδόσεις που προσφέρει είναι αρκετά ικανοποιητικές, αφού το 0-100 km/h έρχεται σε 10.9 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 km/h.

Στο πεδίο της κατανάλωσης και των ρύπων, η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει η Mercedes περιορίζεται στα 5.5 lt./100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 σε μεικτές συνθήκες είναι 127 gr/km.

Η νέα Mercedes A160 στη χώρα μας συνοδεύεται από ένα πολύ καλό πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σύστημα πολυμέσων MBUX Connect 20, κάμερα οπισθοπορείας, ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος της νέας έκδοσης της Mercedes A-Class στη χώρα μας έχει διαμορφωθεί στα 24.600 ευρώ, καθιστώντας την έτσι και την πιο προσιτή στη γκάμα. Παράλληλα, η Mercedes προσφέρει το νέο μοντέλο με το πρόγραμμα απόκτησης Welcome Freedom, το οποίο συνδυάζει μεταξύ άλλων 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια service και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

A 160 interior

A 160 interior2