Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tο νέο Dacia Sandero με 900cc turbo

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο νέο Dacia Sandero με 900cc turbo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tο νέο Dacia Sandero με 900cc turbo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πιο ελκυστικά έγιναν τα Sandero και Sandero Stepway, με νέα εμφάνιση και εξοπλισμό. Τα μοντέλα της Dacia παρουσιάστηκαν στο κοινό στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και τους επόμενους μήνες θα αρχίσει σταδιακά η διάθεσή τους στις αγορές της Ευρώπης. Η νέα μάσκα, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες δίνουν μία πιο σύγχρονη εμφάνιση στα Sandero και Sandero Stepway.

Advertisement
Advertisement

Βελτιωμένη είναι η εικόνα και στο εσωτερικό, με νέο πίνακα οργάνων, ταμπλό και κεντρική κονσόλα, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και καλύτερης ποιότητας υλικά. Ο εξοπλισμός ασφαλείας θα περιλαμβάνει από τη βασική έκδοση 4 αερόσακους και ESP. Όσον αφορά τους κινητήρες, για το μεν Sandero η γκάμα θα περιλαμβάνει τον 1.2 με 75 PS, τον νέο 0.9 turbo ισχύος 90 PS και τους diesel dCi 75 και dCi 90. Αργότερα θα ακολουθήσει και έκδοση με υγραέριο.

Το Sandero Stepway θα εξοπλίζεται άμεσα με τον dCi 90 και σε λίγους μήνες με τον turbo των 900 cc. Η πλούσια έκδοση Prestige θα περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, κλιματισμό, cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος.[nggallery id=648]