Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP Αμερικής Sprint: Περίπατος του Μάρκεθ στο Τέξας

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(88) "MotoGP Αμερικής Sprint: Περίπατος του Μάρκεθ στο Τέξας"
    

MotoGP Αμερικής Sprint: Περίπατος του Μάρκεθ στο Τέξας

NEWSMOTO

O Μαρκ Μάρκεθ πήγε μια χαλαρή βόλτα στην πίστα COTA και πήρε τη νίκη το Σάββατο στο Τέξας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Έχοντας εξασφαλίσει την 8η pole position (ο πρώτος που το καταφέρνει σε μία πίστα) στην COTA των ΗΠΑ, ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και στον Αγώνα Sprint. Ο αναβάτης της Ducati δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβεβαιώσει το ρόλο του και τελικά να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση κάνοντας το 5 στα 5 φέτος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Πέκο Μπανάια να κάνει εξαιρετική εκκίνηση και να στρίβει πρώτος, αλλά γρήγορα ο Μάρκεθ πήρε την πρωτοπορία. Πίσω του, βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο αδερφός του Άλεξ Μάρκεθ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τον απειλήσει με αποτέλεσμα η νίκη να είναι εύκολη υπόθεση για τον Μαρκ.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο αδερφός του με την Gresini Ducati, αφήνοντας ξανά τον Πέκο Μπανάια με τη δεύτερη εργοστασιακή Ducati στην 3η θέση. Μεγάλη μάχη είχαμε για την 4η θέση μεταξύ των αναβατών της VR46 Ducati και μιας εργοστασιακής Yamaha.

Ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο επικράτησε τελικά της μάχης με τον Φράνκι Μορμπιντέλι να μένει 5ος και τον Φάμπιο Κουαρταράρο στην 6η θέση.

Advertisement

Στη δεκάδα τερμάτισαν επίσης οι Πέδρο Ακόστα, Λούκα Μαρίνι, Άι Ογκούρα και Μάρκο Μπεζέκι, με τον Μαρίνι να φέρνει ένα καλό αποτέλεσμα για την Honda. Πτώση σημείωσε ο Ζοάν Μιρ τη στιγμή που βρισκόταν στη μάχη της εξάδας, ενώ εγκατέλειψε τον αγώνα ο Μάβερικ Βινιάλες με την KΤΜ.

Την Κυριακή στις 22:00 πραγματοποιείται το Grand Prix της Αμερικής.

Advertisement

Αποτελέσματα Αγώνα Sprint

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις