Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η McLaren σε δική της κλάση

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(73) "F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η McLaren σε δική της κλάση"
    

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η McLaren σε δική της κλάση

FORMULA 1

Σε δική τους κλάση ήταν οι δύο McLaren και στο FP3 με τον Πιάστρι να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο. Η μάχη για την τελευταία pole της χρονιάς θα είναι, λογικά, υπόθεση των δύο οδηγών της.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Πίσω από τους Πιάστρι και Νόρις πήρε κατάταξη ο Χάμιλτον με τους Φερστάπεν και Σάινθ να συμπληρώνουν την ταχύτερη πεντάδα του FP3.

Η ευχάριστη έκπληξη της διαδικασίας, όμως, ήταν η Haas. Οι δύο VF-24 σημείωναν άνετα χρόνους εντός της πρώτης δεκάδας και προβάλουν ως φαβορί του midfield για είσοδο στο Q3 σε λίγες ώρες. Αντιθέτως οι οδηγοί της Ferrari ήταν αρκετά απογοητευμένοι με τον ρυθμό του δικού τους μονοθέσιου, ιδίως στον τρίτο τομέα της πίστας.

Όλα δείχνουν ότι η McLaren θα έχει τον έλεγχο στο υπόλοιπο του τριημέρου και οι υπόλοιπες τρεις κορυφαίες ομάδες θα δώσουν μάλλον την μάχη για το τρίτο σκαλί του podium. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιάστρι δεν έχει πάρει ποτέ pole σε αγώνα F1. Και θα ήθελε οπωσδήποτε να σπάσει αυτήν την παράδοση, έστω και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Η Red Bull ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με χθες. Ωστόσο ο Φερστάπεν πολύ δύσκολα θα τα βάλει με τις McLaren σε αυτήν την πίστα. Παρά ταύτα θα μπορούσε να κερδίσει τις Mercedes και Ferrari, ιδίως εάν την Κυριακή τα Pirelli αντέξουν περισσότερο στην RB20.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις