Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Πάπας εκτοξεύει τις πωλήσεις του Kia Soul!

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(73) "Ο Πάπας εκτοξεύει τις πωλήσεις του Kia Soul!"
    

Ο Πάπας εκτοξεύει τις πωλήσεις του Kia Soul!

ΝΕΑ

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να προωθήσουν τα μοντέλα τους σε κάθε αγορά του πλανήτη. Καμιά φορά όμως, η καλύτερη διαφήμιση είναι δωρεάν. Αυτό συνέβη στα μέσα Αυγούστου στη Νότια Κορέα, με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου. Έγινε ο τρίτος Ποντίφικας που επισκέπτεται τη χώρα της Ασίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Όταν το αεροπλάνο που μετέφερε τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σεούλ, δεν τον περίμενε το «Popemobile», η ειδικά τροποποιημένη Mercedes M-Class, αλλά ένα… ταπεινό Kia Soul, με κινητήρα 1.600 cc. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να κυκλοφορήσει στους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας με ένα μικρό κορεάτικο αυτοκίνητο, ώστε να είναι πιο κοντά στους πιστούς που τον περίμεναν.

Advertisement
Advertisement

Η Kia δήλωσε ότι δεν θα εκμεταλλευτεί την… ευτυχή συγκυρία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είδαμε τον Πάπα να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό μας, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσουμε το γεγονός για να κάνουμε προωθητικές ενέργειες», ανέφερε η εταιρεία. Όμως οι αριθμοί έχουν κάτι διαφορετικό να μας πουν: από περίπου 20 πωλήσεις Soul ημερησίως στην Κορέα, την τελευταία μέρα της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου έφθασαν τις 52.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα φθάσει στην Ευρώπη το ηλεκτρικό Kia Soul και το NewsAuto.gr έχει αποκλειστικές πληροφορίες.

Advertisement

 

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις