Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρκάρισμα για βραβείο…

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρκάρισμα για βραβείο…

ΝΕΑ

Παρκάρισμα για βραβείο…

ΝΕΑ

Πώς μπορεί ένα πολύ μεγάλο πεζοδρόμιο να μετατραπεί άνετα σε πάρκινγκ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών; Οι φωτογραφίες από τον Παράδεισο Αμαρουσίου που δημοσιεύει το Newsauto λύνουν κάθε απορία!

Advertisement
Advertisement

Οι Έλληνες έχουμε μία ιδιαίτερη αγάπη για το μέρος που παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας. Ακόμα και για ψώνια να πάμε, θέλουμε να το παρκάρουμε ακριβώς έξω από το κατάστημα μόνο και μόνο για να το βλέπουμε!

Τι και αν απαγορεύεται, τι και αν είναι πεζοδρόμιο, ακόμα και διάβαση για τυφλούς, δεν έχει καμία σημασία. Όλα αυτά τα σημεία μπορούν να «φιλοξενήσουν» το αυτοκίνητο για… λίγο, όσο δηλαδή για να περιμένει μέχρι να ξεπαρκάρουμε, ο τυφλός, ο ΑΜΕΑ, η μητέρα με το καρότσι κ.λπ.

Γιατί δεν αλλάζουμε;

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη παραπονιόμαστε πως δεν υπάρχουν μεγάλα πεζοδρόμια. Πώς είναι μικρά, γεμάτα δέντρα, κολονάκια κ.ο.κ. Ακόμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν ορισμένοι που δεν θέλουν να κάνουν το δικό τους.

Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά από τις φωτογραφίες του Newsauto, ο ιδιοκτήτης ενός μικρού οχήματος θέλοντας να κάνει τη δουλειά του, όχι απλά πάρκαρε αλλά το άφησε ακριβώς κεντραρισμένο με την διάβαση των τυφλών. Σε ένα μεγάλο πεζοδρόμιο, ο ίδιος κατάφερε να κλείσει το χώρο, ενώ αν συνυπολογίσουμε και το παρκάρισμα της μοτοσικλέτας τότε η δυσκολία του να περπατήσεις στο πεζοδρόμιο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δυστυχώς γι’ αυτή την κατάντια δεν φταίει κανείς άλλος, καμία τροχαία, αλλά εμείς οι ίδιοι που παρκάρουμε ή ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το αδιαχώρητο στο κατάστημα της Tesla στην Αθήνα
Αυτό το Nissan Ariya θα κάνει ταξίδι 27.000 χιλιομέτρων!
Πρόστιμο για όσους κινούνται χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα

Advertisement