Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άφιξη για το Panda 4×4 Antarctica

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άφιξη για το Panda 4×4 Antarctica

ΝΕΑ

Άφιξη για το Panda 4×4 Antarctica

ΝΕΑ

Από την… Ανταρκτική στην Ελλάδα θα φθάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες μία ακόμη έκδοση του μικρού τετρακίνητου μοντέλου της Fiat. Το Panda 4×4 Antarctica είχε κάνει πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη και όπως μάθαμε η διάθεσή του στη χώρα μας θα αρχίσει μέσα στον Απρίλιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Antarctica είναι εορταστική έκδοση για τις τρεις δεκαετίες ζωής του ιταλικού μοντέλου πόλης, με το αμάξωμα σε… παγωμένο λευκό χρώμα, που κάνει αντίθεση με τις μαύρες λεπτομέρειες και οροφή. Βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού 4×4 Rock και διαθέτει γκρι φινίρισμα στις ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, φώτα ομίχλης, φιμέ τζάμια, πορτοκαλί καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέφτες και ένα ειδικό σήμα στην κεντρική κολόνα. Το εσωτερικό διαθέτει επίσης διχρωμία με γκρι και πορτοκαλί ταπετσαρία, διαιρούμενη (60/40) και αναδιπλούμενη πλάτη στα πίσω καθίσματα και στάνταρ ρύθμιση ύψους στη θέση του οδηγού.

Το Fiat Panda 4×4 Antartica αναμένεται να είναι διαθέσιμο με τον 0.9 TwinAir Turbo 85 ίππων και τον diesel 1.3 MultiJet II 75 αλόγων, εξοπλισμένοι και οι δυο με σύστημα start/stop. Το σύστημα torque on demand ενεργοποιείται αυτόματα για να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη κατάσταση στο δρόμο και κατανέμει τη ροπή ανάλογα με τις συνθήκες. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ESP με λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού (ELD) στον στάνταρ εξοπλισμό, προσφέροντας επιπλέον βοήθεια κατά την οδήγηση σε ολισθηρές επιφάνειες.

Advertisement
Advertisement