Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιθανό ένα SUV από τη Rolls Royce

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιθανό ένα SUV από τη Rolls Royce

ΝΕΑ

Πιθανό ένα SUV από τη Rolls Royce

ΝΕΑ

Με τη Bentley να δημοσιεύει και την πρώτη επίσημη εικόνα της τελικής της πρότασης για ένα υπέρ-πολυτελές SUV, η Rolls-Royce δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει για αυτή την πρόθεση από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όμως τώρα που ο άμεσος ανταγωνιστής έθεσε συγκεκριμένο ορίζοντα εισόδου στην κατηγορία των SUV, το 2016, η Rolls-Royce καλείται να επισπεύσει την «απάντησή» της.

«Υπάρχουν ανεξάρτητες μελέτες που θέλουν πως στο όχι μακρινό μέλλον, το 50% της αγοράς να αφορά crossovers και SUV. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να δραστηριοποιηθούμε σε αυτό τον τομέα. Αναλύουμε σοβαρά τη πιθανότητα ενός SUV Rolls-Royce. Θα πρέπει όμως να διατηρεί το χαρακτήρα της μάρκας. Αν δεν πειστούμε για αυτό, το διοικητικό συμβούλιο δεν θα δώσει το πράσινο φως. Το ερώτημα είναι: ταιριάζει ένα τέτοιο όχημα στη μάρκα; Είχαν τις ίδιες ανησυχίες στη BMW πριν δημιουργήσουν την X5. Σίγουρα και στην Porsche με την Cayenne», είπε στο TopGear ο Peter Schwarzenbauer, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του BMW Group στο οποίο ανήκει πια η πολυτελής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Κοινώς, αφού το τόλμησαν οι «αδερφές» BMW και Porsche, κάποια στιγμή, θα το τολμήσει και η Rolls-Royce αφού θα υπάρχει η «πλατφόρμα» για ένα τέτοιο εγχείρημα.