Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρό crossover από τη Renault το 2013

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρό crossover από τη Renault το 2013

ΝΕΑ

Μικρό crossover από τη Renault το 2013

ΝΕΑ

Το Koleos δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «επιτυχία» για τη Renault, όμως οι Γάλλοι θα δοκιμάσουν και πάλι την τύχη τους στην κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου. Άλλωστε με την κυκλοφορία του Opel Mokka αλλά και την αναμενόμενη αποκάλυψη του off-road Peugeot 208, η μάχη στα μικρά crossover θα ανάψει για τα καλά.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες θέλουν τη Renault να λανσάρει μέσα στο 2013 ένα μικρό στιλάτο crossover, στα χνάρια του Juke, πάνω στο οποίο και θα βασίζεται. Η γραμμή παραγωγής του, σύμφωνα με το Automotive News, θα στηθεί στο εργοστάσιο του Βαγιαδολίδ, όπου μέχρι σήμερα κατασκευάζονται τα πολυμορφικά Modus και Grand Modus.

Πριν από 15 μήνες, και συγκεκριμένα στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2011, η Renault είχε παρουσιάσει το εικονιζόμενο πρωτότυπο CAPTUR. Ένα φουτουριστικό sport crossover, μήκους 4,22 m και με μεταξόνιο 2,62 m. Αν επαληθευτούν παρόμοιες διαστάσεις και στο μοντέλο παραγωγής, τότε το compact crossover της Renault θα «βρεθεί» ανάμεσα στο Juke και το μεγαλύτερο Qashqai.

Σε λίγους μήνες, στην έκθεση του Παρισιού, ίσως η Renault αποφασίσει να μοιραστεί μαζί μας κάτι περισσότερο πάνω στα μελλοντικά της σχέδια.

Advertisement
Advertisement