Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τούμπανο η Ferrari F8 Spider της Novitec

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τούμπανο η Ferrari F8 Spider της Novitec

ΝΕΑ

Τούμπανο η Ferrari F8 Spider της Novitec

ΝΕΑ

Η Novitec δεν είναι μόνο το ότι επεμβαίνει στην εμφάνιση της Ferrari F8 Spider κάνοντάς την να φαίνεται ακόμα πιο επιθετική, της δίνει και αύξηση ισχύος φτάνοντας την απόδοση στους 813 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari F8 Spider έκανε το ντεμπούτο της πριν από δύο χρόνια και τώρα, η Novitec λανσάρει την ολιστική βελτιωτική της πρόταση για το μοντέλο.

Η Novitec, ένας από τους διασημότερους βελτιωτικούς οίκους στον κόσμο, έβαλε στο χέρι το κομψό supercar της Ferrari και πρόσθεσε μια σειρά από αεροδυναμικά και όχι μόνο αξεσουάρ αναβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό την όψη του αυτοκινήτου– τουλάχιστον για κάποια μερίδα του εν δυνάμει αγοραστικού του κοινού. Σημαντική προσθήκη από την Novitec, είναι και η αλλαγή ολόκληρου του συστήματος εξάτμισης, που έχει αλλάξει σημαντικά και την ηχητική υπόκρουση των διαδρομών.

Advertisement
Advertisement

Για το μπροστινό μέρος, η Novitec προσθέτει μια αεροτομή δύο τμημάτων, η οποία μειώνει την ανύψωση του μπροστινού άξονα υπό πίεση, τα πτερύγια από ανθρακόνημα στις πλευρές του προφυλακτήρα και ένα ένθετο από το ίδιο υλικό στον προφυλακτήρα. Τα πρόσθετα κομμάτια στο μπροστινό μέρος συμβάλλουν στη βελτίωση της αεροδυναμικής και της ψύξης του αυτοκινήτου.

Αυτές όμως δεν είναι και οι μοναδικές επεμβάσεις που έκανε η Novitec στο Ιταλικό μοντέλο. Στην πρότασή της, υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες Novitec και δύο επιλογές αεροτομής πίσω: Μια μεγάλη και μια μεγαλύτερη… Οι ζάντες του αυτοκινήτου είναι και αυτές της Novitec, με διάμετρο 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω. Ο turbo V8 με τη χωρητικότητα των 3,9 λίτρων της Ferrari, έχει και αυτός δεχτεί ορισμένες επεμβάσεις.

Έτσι έχουμε νέα κεντρική μονάδα ελέγχου της τροφοδοσίας και όχι μόνο, από την οποία προκύπτει η αύξηση της ισχύος στους 813 ίππους (από 721 της εργοστασιακής μορφής). Η Novitec για το μοντέλο με τις επεμβάσεις της, ισχυρίζεται πως η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 2,6 δευτερόλεπτα (με την εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου να χρειάζεται 2,9 δευτερόλεπτα).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ferrari 812 GTS Novitec N-Largo σκαρφαλώνει στους 840 ίππους
Γεμίζει με Ferrari ο Πειραιάς
Ferrari SF90 Stradale: Έτσι έσπασε το ρεκόρ (video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement