Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε αποκαλύπτονται οι νέες Sauber και Toro Rosso;

Ελλάδα 7:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε αποκαλύπτονται οι νέες Sauber και Toro Rosso;

FORMULA 1

Πότε αποκαλύπτονται οι νέες Sauber και Toro Rosso;

FORMULA 1

Άλλες δύο ομάδες γνωστοποίησαν την ημερομηνία της παρουσίασης των μονοθεσίων τους για την αγωνιστική σεζόν του 2014 στη Formula 1. Αυτές είναι η Sauber και η Scuderia Toro Rosso, με αμφότερες να συμμετέχουν στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η ελβετική ομάδα θα παρουσιάσει τη νέα C33 διαδικτυακά, στις 26 Ιανουαρίου – δύο δηλαδή ημέρες πριν ξεκινήσει το τεστ της Χερέθ ντε λα Φροντέρα στη Νότια Ισπανία. Πρόκειται για την τρίτη ομάδα μετά τις McLaren και Ferrari που επέλεξαν να «τραβήξουν το σεντόνι»… on line.

Η Sauber C33 θα παίρνει ώθηση από κινητήριο σύνολο της Ferrari ενώ πίσω από το τιμόνι θα είναι ο Adrian Sutil που αντικατέστησε τον Nico Hulkenberg και ο Esteban Guttierez που παραμένει στην ομάδα για δεύτερη χρονιά. Ο  νεαρός Ρώσος, Sergey Sirotkin, θα έχει ρόλο τρίτου οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Αντίθετα η Scuderia Toro Rosso θα ακολουθήσει τον… πατροπαράδοτο τρόπο. Χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με τους Jean-Eric Vergne και Daniil Kvyat να αποκαλύπτουν την STR9 στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 27 Ιανουαρίου. Τα αποκαλυπτήρια του «μικρού ταύρου» που από φέτος θα χρησιμοποιεί κινητήρες της Renault, θα γίνουν στην πίστα της Χερέθ, 24 ώρες πριν αρχίσει η δράση.

Και οι δύο ομάδες θα χρησιμοποιούν ελαστικά της Pirelli που ανανέωσε τη συνεργασία της με την F1 και θα παρέχει αποκλειστικά ελαστικά σε όλες τις ομάδες για τρία ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες παρουσιάσεων που έχουν γνωστοποιηθεί:

Red Bull Racing RB10 28/1
Mercedes W05 28/1
Ferrari ; 25/1
Lotus Ε22 ;
McLaren MP4-29 24/1
Force India VJM07 ;
Sauber C33 26/1
Toro Rosso STR9 27/1
Williams FW36 ;
Marussia MR03 ;
Caterham CT04 28/1