Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ferrari: O Allison θα μας βοηθήσει πολύ

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(56) "Ferrari: O Allison θα μας βοηθήσει πολύ"
    

Ferrari: O Allison θα μας βοηθήσει πολύ

FORMULA 1

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που είχαμε φέτος στη Formula 1, ήταν στον τεχνικό τομέα. Ο James Allison άφησε τη Lotus για να επιστρέψει στη Ferrari και σύμφωνα με τον διευθυντή μηχανολογίας της Scuderia, Pat Fry, η πείρα του θα βοηθήσει σημαντικά!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Προσπαθούμε πολύ να βελτιωθούμε, με επιθετική στρατηγική σε κάθε τομέα, αναβαθμίζοντας τα πάντα: από την αεροδυναμική σήραγγα έως των προσομοιωτή μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και είναι καλό που μπορούμε να μοιραζόμαστε το φορτίο. Ειδικά με έναν τόσο ικανό τεχνικό όπως ο James και μάλιστα ενόψει μία σεζόν με πολλές αλλαγές κανονισμών. Όσο περισσότερα λαμπρά μυαλά έχεις στο δυναμικό σου, τόσο περισσότερες ιδέες θα υπάρξουν για να κινηθούμε προς τα εμπρός», σχολίασε ο Fry (σσ. δεύτερος από αριστερά στη φωτογραφία ενώ ο Allison είναι πρώτος από δεξιά).

Οι δυο τους μοιράζονται ουσιαστικά τα χρέη ενός τεχνικού διευθυντή με τον Fry να αναλαμβάνει το κομμάτι της μηχανολογίας και τον Allison αυτό του σασί. Αμφότεροι θα δίνουν αναφορά στον επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali.

Advertisement
Advertisement

Δείτε πως γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο Μαρανέλο, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις