Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση με… ολίγον Golf για το VW Polo το 2022

Ελλάδα 9:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση με… ολίγον Golf για το VW Polo το 2022

ΝΕΑ

Ανανέωση με… ολίγον Golf για το VW Polo το 2022

ΝΕΑ

H Volkswagen ετοιμάζει την ανανέωση του Polo για το 2022 και όπως φαίνεται από τις πρώτες «θεάσεις» του μοντέλου κατά τη διάρκεια δοκιμών, υπάρχει επιρροή από τον μεγάλο αδερφό στην εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen ξεκίνησε τις δοκιμές για την ανανεωμένη εκδοχή του Polo που θα κάνει ντεμπούτο στις αγορές το 2022.

Μιλάμε για την ανανέωση της έκτης γενιάς του μικρού μοντέλου που παρουσιάστηκε το 2017. Στις πρώτες «κατασκοπευτικές» εικόνες από τις δοκιμές του μοντέλου, φαίνονται οι επιρροές από την αισθητική του Golf, ιδιαίτερα στο σχήμα των εμπρός φωτιστικών αλλά και στη διαμόρφωση του προφυλακτήρα. Οι πιο λεπτοί προβολείς με νέα γραφικά, η πιο λεπτή μάσκα και ο προφυλακτήρας στο μπροστινό μέρος, με μεγαλύτερη και τοποθετημένη πιο χαμηλά εισαγωγή αέρα και επανασχεδιασμένα περιβλήματα στους προβολείς ομίχλης, είναι κάπως πιο αναλυτικά οι διαφορές που εντοπίζονται στο πρωτότυπο σε σχέση με το μοντέλου που κυκλοφορεί. Τα πίσω φώτα «εισβάλλουν» στην πόρτα του χώρου των αποσκευών, η οποία είναι επίσης νέα σε σχεδίαση και φαίνεται να έχει και αυτή επηρεαστεί από την αντίστοιχη του Golf Mk8.

Advertisement
Advertisement

Ο πίσω προφυλακτήρας με ψεύτικο τελείωμα εξάτμισης είναι επίσης καινούργιος. Η καμπίνα αναμένεται να είναι ανανεωμένη χωρίς ιδιαίτερα εκτενής αλλαγές, με νέες ταπετσαρίες και επενδύσεις, ενώ νέο θα είναι και το λογισμικό του συστήματος ψυχαγωγίας. Ανάλογα διαφορετικό και εναρμονισμένο στα δεδομένα της νέας εποχής των μοντέλων της VW θα είναι και το ψηφιακό καντράν πίσω από το τιμόνι. Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα είναι διαθέσιμο το Polo, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές με το αυτοκίνητο της πόλης να διατηρεί την ίδια γκάμα κινητήρων, με ορισμένες μονάδες να έχουν mild hybrid σύστημα.

πηγή: motor.es

Advertisement

 

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πότε θα δούμε τη Volkswagen στην e-Αστυπάλαια;

Στην Ελλάδα το plug in υβριδικό VW Tiguan (ΤΙΜΕΣ)

Κορονοϊός: Αυτά τα αυτοκίνητα πουλάνε σαν τρελά

Advertisement