Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Škoda

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – Škoda

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – Škoda

ΝΕΑ

Η Kosmocar-Škoda αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους κατόχους μοντέλων της Škoda, με στόχο να τους προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Advertisement
Advertisement

Οι νέες υπηρεσίες που έχει παρουσιάσει η Kosmocar-Škoda ειδικά για τους πελάτες και κατόχους μοντέλων της μάρκας λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ξεχωριστές ανάγκες και επιθυμίες και είναι μελετημένες ώστε να ταιριάζουν στο πνεύμα της εποχής, με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Škoda είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο Εξουσιοδοτημένων Δίκτυο Συνεργατών Škoda Service:

Pick up & Delivery – η παραλαβή για το service και η επιστροφή-παράδοση του αυτοκινήτου, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του, με σχολαστική τήρηση όλων των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.

Advertisement
Advertisement

ŠKODA Video Σύνδεση – ο πελάτης λαμβάνει e-mail ή sms και αποκτά online πρόσβαση για ενημέρωση με φωτογραφίες ή video για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

Advertisement

Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Škoda επιδιώκει πάντα να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στο σύνδεσμο  https://www.skoda.gr/owners/new-innovative-services-skoda

 

Advertisement