Ferrari: Δεν χάσαμε ακόμα τη μάχη
FORMULA 1
Αισιόδοξος πως η Ferrari μπορεί να ανακτήσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία κατασκευαστών, παρουσιάζεται ο επικεφαλής της, Στέφανο Ντομενικάλι. Σύμφωνα με τον Ιταλό, τα ειδικά χαρακτηριστικά των αγώνων σε Ώστιν και Ιντερλάγκος, θα βοηθήσουν τις F138.
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)
WHAT CAR
«Έχουμε ακόμα δύο αγώνες και είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να επιτεθούμε εκ νέου στις Mercedes και Lotus. Ξέρουμε πως έχουμε περιορισμένη πρόσφυση και κάθετη δύναμη σε συγκεκριμένου τύπου στροφές και πρέπει μέσω του set-up να βελτιώσουμε τη κατάσταση. Ξέρουμε επίσης πως όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, το μονοθέσιο μας γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό. Στους επόμενους δύο αγώνες λοιπόν, οι συνθήκες θα ταιριάζουν περισσότερο στο μονοθέσιο μας. Αν δείτε την Ινδία, πριν από δύο εβδομάδες, αν εξαιρέσουμε τις Red Bull που είναι σε δική τους κατηγορία, ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί και οι υπόλοιποι. Πιστεύω λοιπόν πως μπορούμε να κάνουμε τους αγώνες μας και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να κλείσουμε τη σεζόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών», είπε ο Ντομενικάλι.
Η Ferrari είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση, 11 πίσω από τη δεύτερη Mercedes AMG Petronas και 26 μπροστά από την τέταρτη της βαθμολογίας Lotus.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις