Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν μία κεντρομήχανη Alfa Romeo Giulia GTAm

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα ήταν μία κεντρομήχανη Alfa Romeo Giulia GTAm

ΝΕΑ

Πως θα ήταν μία κεντρομήχανη Alfa Romeo Giulia GTAm

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Giulia GTAm μεταλλάσεται με την βοήθεια υπολογιστή σε ένα κεντρομήχανο supercar.

Advertisement
Advertisement

Η έμπνευση ορισμένων σχεδιαστών φέρνει πολλές φορές ενδιαφέροντα αποτελέσματα, όπως στην προκειμένη περίπτωση ένα μοντέλο της κατηγορίας των supercar, με κινητήρα στο κέντρο, το οποίο βασίζεται στην «καυτή» Alfa Romeo Giulia GTAm.

Υπεύθυνη για την μεταμόρφωση του ιταλικού σεντάν είναι η ομάδα του Carlifestyle, που ειδικεύετε στα renderings σύγχρονων μοντέλων. Το πιο πρόσφατο δημιούργημά της, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις ψηφιακές απεικονίσεις, εκτός από τη Giulia GTAm βασίζεται και στη Ferrari 488 Pista, σε ότι αφορά το σχεδιαστικό μοτίβο του αμαξώματος. Πέραν αυτού, οι ψηφιακοί σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει τμήματα αυτούσια από την Giulia, όπως τα εμπρός φωτιστικά σώματα, ο προφυλακτήρας με τους μεγάλους αεραγωγούς, τα σπλίτερ και φυσικά η πίσω σταθερή αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, η κορυφαία έκδοση της γκάμας Giulia είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες ενός πραγματικά γρήγορου οδηγού. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων, που με τη βοήθεια διπλών turbo αποδίδει 540 ίππους, προσφέροντας και την ανάλογη ηχητική επένδυση, από τις εξατμίσεις τιτανίου της Akrapovic. Για να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα μοντέλα της Alfa Romeo, από τη Giulia GTAm έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα, στη θέση τους υπάρχει roll bar, ενώ δεν λείπουν οι ζώνες 6 σημείων της Sabelt και η χρήση του υλικού Lexan στο πλαίσιο των πλαϊνών παραθύρων καθώς και σε εκείνο του πίσω τζαμιού.

Τέλος, ο τυχερός ιδιοκτήτης της Alfa Romeo Giulia GTAm θα λάβει ως δώρο ένα κράνος της Bell με ειδικό livery, γάντια, παπούτσια και αγωνιστική φόρμα της Alpinestars, καθώς και μια ειδική κουκούλα προστασίας του αμαξώματος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Πόσο κοστίζουν οι νέες Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio στην Ελλάδα;

Alfa Romeo: Tο Ιταλικό spider που κατέκτησε το Hollywood

Η φινετσάτη Alfa Romeo Barchetta

Advertisement