Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο SΕΑΤ Leon από το Σεπτέμβριο

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο SΕΑΤ Leon από το Σεπτέμβριο

ΝΕΑ

Νέο SΕΑΤ Leon από το Σεπτέμβριο

ΝΕΑ

Το νέο Leon, με τις μεγαλύτερες διαστάσεις, την τολμηρή του σχεδίαση και τις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού για κάθε ανάγκη, είναι πιο λαμπερό από ποτέ. Το Σεπτέμβριο θα αρχίσει η διάθεσή του στην Ελληνική αγορά και αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στις εκθέσεις της SΕΑΤ.

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία του Leon στη γκάμα της SΕΑΤ, είναι μια ιστορία επιτυχίας. Το μοντέλο που στοχεύει απευθείας στην καρδιά της πιο απαιτητικής κατηγορίας στην αγορά, έρχεται στην τελείως νέα έκδοσή του να κερδίσει το στοίχημα με την κομψότητά του και τις εξαιρετικά στοχευμένες εκδόσεις εξοπλισμού που υπογραμμίζουν την ανωτερότητά του. Με πιο τολμηρές γραμμές και συνολικά πιο σπορ εμφάνιση, με σύγχρονο εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και προηγμένο σύστημα φωτισμού, το νέο SΕΑΤ Leon είναι το καλύτερο Leon που είδατε πότε.

Advertisement
Advertisement

Με τις γραμμές του αμαξώματος να τονίζονται από τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω που αποτελούν τη φωτεινή υπογραφή του αυτοκινήτου όπου και αν βρεθεί. Είναι χαρακτηριστική η full LED μπάρα φωτισμού στο πίσω μέρος που υπογραμμίζει την κομψότητα της σχεδίασης. Το νέο SΕΑΤ Leon είναι πιο λαμπερό από ποτέ. Ο φωτισμός του είναι απλά τέλειος με την τεχνολογία Full LED στους προβολείς και στην ενιαία «γραμμή» στα πίσω φώτα, η μέγιστη αποτελεσματικότητα συναντά την απόλυτα σύγχρονη σχεδίαση.

Στο εσωτερικό, το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι επιτρέπει τον έλεγχο του ήχου, της πλοήγησης και των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, χωρίς να χρειάζεται να πάρει τα χέρια από το τιμόνι ο οδηγός. Καθίστε και απολαύστε τη διαδρομή με άνετα και υψηλής ποιότητας καθίσματα. Ανακαλύψτε το λειτουργικό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό, εύκολα και με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Ανακαλύψτε τον ενεργό περιμετρικό ατμοσφαιρικό φωτισμό LED υψηλής τεχνολογίας. Συνεργάζεται με το κεντρικό κλείδωμα και το σύστημα Blind Spot Detection, και ειδοποιεί τον οδηγό αν οι πόρτες δεν έχουν ασφαλίσει ή αν υπάρχουν εμπόδια στην «τυφλή» γωνία.  Απολαύστε την άνεση που θέλετε. Απολαύστε μια μεγάλη γκάμα από υλικά όπως δέρμα, μικροΐνες ή ύφασμα σε σχέδια κα χρώματα για κάθε γούστο. Συνδεδεμένοι. Και με πλήρη έλεγχο.

Advertisement

Οι εκδόσεις εξοπλισμού με τις οποίες θα είναι διαθέσιμο το νέο Leon από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, είναι οι Reference, Style, Xcellence και FR. Με τον εξοπλισμό να είναι πλήρης από την πρώτη κιόλας έκδοση (Reference) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Στην πρώτη έκδοση, έχουμε σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, ηχοσύστημα με 4 ηχεία, Climatronic (ηλεκτροκινά ελεγχόμενος κλιματισμός), οθόνη ελέγχου του SΕΑΤ Media System 8,25 ιντσών και φώτα LED εμπρός και πίσω.

Advertisement

Στην Style, το ηχοσύστημα είναι της Beats Audio και τα ηχεία του γίνονται 6 για πιο απαιτητική ακρόαση, ενώ και οι ζάντες είναι ελαφρού κράματος με διάμετρο 17 ιντσών. Στον κατάλογο του εξοπλισμού της Style, βρίσκουμε επίσης και Park Assist, ηλεκτρική ηλιοροφή με ανεμοθραύστη και ψηφιακό πίνακα οργάνων (SΕΑΤ Digital Cockpit). Στην Xcellence τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια με τη διαφορά πως το εσωτερικό είναι μαύρο, το Climatronic είναι τριών ζωνών, το σκαλοπάτι της πόρτας είναι φωτιζόμενο και στην καμπίνα ο ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι LED με Smart Wraparound. Στην έκδοση FR, ο εξοπλισμός είναι ίδιος με της Xcellence, με τη διαφορά πως οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι 18”.

Advertisement