Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο στα εργονομικά καθίσματα του Octavia

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βραβείο στα εργονομικά καθίσματα του Octavia

ΝΕΑ

Βραβείο στα εργονομικά καθίσματα του Octavia

ΝΕΑ

Τα εργονομικά καθίσματα του νέου Skoda Octavia έχουν βραβευτεί από τοn γερμανικό οργανισμό «Aktion Gesunder Rücken» (AGR) (Healthy Back Campaign). Συνιστώνται επομένως από εξειδικευμένους γιατρούς και θεραπευτές.

Advertisement
Advertisement

Η σφραγίδα έγκρισης AGR αντικατοπτρίζει τα αυστηρά κριτήρια δοκιμής που έχουν καθοριστεί από κοινού από ανεξάρτητους ιατρικούς και θεραπευτικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους κλάδους. Το ευρύχωρο και κομψό εσωτερικό του νέου Octavia σας προσκαλεί να περάσετε ακόμη περισσότερο χρόνο στο αυτοκίνητο.

Ένα χαρακτηριστικό που γίνεται όλο και πιο σημαντικό είναι η ποιότητα των καθισμάτων. Πολλές ώρες σε λάθος θέση χωρίς αντισταθμιστική κίνηση μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας, όπως πόνο στην πλάτη, ένταση, προβλήματα στο λαιμό, κόπωση, πόνους στα πόδια και στον ώμο, προβλήματα συγκέντρωσης και πονοκεφάλους. Ωστόσο, τα καλά καθίσματα μπορούν να αποτρέψουν αυτά τα προβλήματα υγείας.

Για πρώτη φορά, η Skoda προσφέρει πλέον τα φιλικά καθίσματα και πίσω ως προαιρετική επιλογή στο νέο μοντέλο. Διατίθενται στην έκδοση Style και διαθέτουν ηλεκτρική ρύθμιση μήκους και ύψους, θέρμανση, ηλεκτρική οσφυϊκή ρύθμιση και λειτουργία ηλεκτρικού μασάζ. Τα εργονομικά καθίσματα φέρουν έγκριση AGR και, εκτός από το τυπικό σύστημα θέρμανσης διαθέτουν λειτουργία εξαερισμού και διάτρητα δερμάτινα καλύμματα.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αυστηρούς ελέγχους από μια ανεξάρτητη ομάδα ιατρικών εμπειρογνωμόνων, η AGR έχει απονείμει στο Octavia τον τίτλο «Tested & Recommended». Τα πιστοποιημένα καθίσματα παρέχουν τη βέλτιστη υποστήριξη για το κάτω μέρος της πλάτης χάρη στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη οσφυϊκή υποστήριξη. Είναι επίσης ρυθμιζόμενα σε μήκος και ύψος και το κάθισμα μπορεί επίσης να επεκταθεί, επιτρέποντάς του να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες του οδηγού.