Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco βουτά στη λάσπη (video)

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford Bronco βουτά στη λάσπη (video)

ΝΕΑ

Το νέο Ford Bronco βουτά στη λάσπη (video)

ΝΕΑ

Ο χαρακτήρας του Ford Bronco είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες και φυσικά η εξέλιξή του δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει δοκιμές σε ακραίες συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Το κανάλι Bronco Nation στο youtube, που όπως καταλαβαίνετε είναι αφιερωμένο στο Ford Bronco ανέβασε ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα πρωτότυπο εξέλιξης του νέου μοντέλου που αναμένεται το 2021. Στο video το αυτοκίνητο δοκιμάζεται σε σκληρές εκτός δρόμου συνθήκες, κάτι άκρως απαραίτητο καθώς ο εκτός δρόμου χαρακτήρας του είναι και ένα από πολύ δυνατά χαρτιά του.

Παρά το γεγονός πως πλησιάζει η στιγμή της πρεμιέρας η Ford επιμένει να κρατά καλά κρυμμένη την εικόνα του αυτοκινήτου και έτσι το πρωτότυπο που βλέπουμε στο video είναι πλήρως καμουφλαρισμένο. Ωστόσο η εικόνα είναι άκρως αποκαλυπτική σε ότι αφορά την ικανότητα του Bronco να αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες επιφάνειες όπως αυτές με έντονη λάσπη αλλά και βαθιά νεροφαγώματα. Σημαντικό ρόλο στις πολύ καλές επιδόσεις του σε σημεία με έντονες κλίσεις φαίνεται πως παίζει τόσο το ύψος από το έδαφος όσο και οι πολύ μικροί πρόβολοι εμπρός και πίσω. Επιπλέον σε κάποια πλάνα που η μακριά πεντάθυρη έκδοση ελίσσεται μέσα στο δάσος φαίνεται καθαρά πως η τετρακίνηση βοηθά και την ευελιξία του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Ως ημερομηνία για την αποκάλυψη του Bronco είχε οριστεί η 17η Μαρτίου όμως φυσικά ο προγραμματισμός άλλαξε εντελώς λόγω της πανδημίας με την Ford να μην έχει δώσει προς το παρόν κάποιο νέο χρονοδιάγραμμα για την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου που έχει πολύ μεγάλη ιστορία στην αγορά των ΗΠΑ.