Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Suzuki γιορτάζει 100 χρόνια

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Suzuki γιορτάζει 100 χρόνια

ΝΕΑ

Η Suzuki γιορτάζει 100 χρόνια

ΝΕΑ

Φέτος η Suzuki γιορτάζει τα 100 χρόνια της ιστορίας της, που ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου του 1920 όταν ο Michio Suzuki ίδρυσε την Suzuki Loom Manufacturing Company.

Advertisement
Advertisement

Το motto του Michio Suzuki ήταν «αν δουλέψουμε σκληρά, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας» και αυτό απέδειξε μέσα σε έναν αιώνα ιστορίας για την Ιαπωνική εταιρεία που έχει σημειώσει μερικές πολύ σημαντικές κατακτήσεις στην ιστορία της αυτοκίνησης και όχι μόνο. Η εταιρεία που ξεκίνησε από την κατασκευή αργαλειών και από εκεί πέρασε στις μοτοσικλέτες, στα αυτοκίνητα, στις εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης και τα τετράτροχα ATV, έχει πολλαπλές διακρίσεις σε κάθε ένα από τους προαναφερθέντες τομείς δραστηριοποίησης και μάλιστα με πολλές εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Για την αυτοκίνηση, όλα ξεκίνησαν το 1954, όταν άλλαξε το όνομα της εταιρείας σε Suzuki Motor Co. Ltd και λανσαρίστηκε το Suzukight, που ήταν και το πρώτο μικρό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στην Ιαπωνία. Το 1990 άλλαξε και πάλι το όνομα της εταιρείας σε Suzuki Motor Corporation, στο πλαίσιο των ενεργειών που έγιναν κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου μπροστά στην προοπτική της παγκοσμιοποίησης. Η εταιρεία συνέχισε την ανοδική της πορεία μέσα στα χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έλειψαν και οι δυσκολίες αλλά πάντα είχε ένα τρόπο να συνεχίζει δυνατότερη και με περισσότερους φίλους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Osamu Suzuki μαζί με τον Toshihiro Suzuki έδωσαν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων της εταιρείας, το παρακάτω μήνυμα: «Όλα τα μέλη της Suzuki Motor Corporation πρέπει να δουν αυτή την επέτειο ως την καλύτερη απόδειξη για τη σωστή προσέγγιση που είχε ο ιδρυτής μας, με την φιλοσοφία της ‘εστίασης πάνω στις ανάγκες του πελάτη’. Η ακατάπαυστη καλή δουλειά σας, είναι το στοιχείο που μας επέτρεψε να είμαστε σταθερά δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας  μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια. Με το μήνυμα αυτό, εκφράζουμε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μας, για την υποστήριξή σας αυτή».

Advertisement

 

Advertisement