Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Supercar Toy Rally για καλό σκοπό (video)

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Supercar Toy Rally για καλό σκοπό (video)

ΝΕΑ

Supercar Toy Rally για καλό σκοπό (video)

ΝΕΑ

Η Prestige Imports μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικά videos με εντυπωσιακά supercars που μαγεύουν σε όψη αλλά και επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά, μας χαρίζει ένα δίλεπτο video που έχει… ακριβώς αυτά αλλά για καλό σκοπό! Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει highlights από το Toy Rally Parade που έγινε στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Είναι γνωστό πως στη Νότια Φλόριδα υπάρχει τεράστια κοινότητα ιδιοκτητών supercars και για το συγκεκριμένο event, μαζεύτηκαν για κάτι περισσότερο από ένα σόου με τα «παιχνίδια» τους.

Βλέπετε πέραν της «παρέλασης» θηρίων που ξεκίνησε από το BB&T Center, σπίτι των Florida Panthers, για να καταλήξει στο Goodyear Blimp στο Pompano Beach, στον τερματισμό μαζεύτηκαν πραγματικά παιχνίδια για παιδιά. Ενισχύοντας το σκοπό του ιδρύματος « Toys for Tots» όπου το σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ φροντίζει να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι τα Χριστούγεννα.

Advertisement
Advertisement

Κι αυτό έγινε παρουσία εκατοντάδων εκπληκτικών δημιουργημάτων της αυτοκίνησης αφού όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, υπήρξαν Ferrari, Lamborghini, McLaren, Pagani, Bugatti κι άλλα επικά supercars!

Περισσότερα πατώντας play!