Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ηλεκτρικό 500 και άλλα 4 νέα Fiat

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ηλεκτρικό 500 και άλλα 4 νέα Fiat

ΝΕΑ

Έρχεται ηλεκτρικό 500 και άλλα 4 νέα Fiat

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 που αναμένεται την επόμενη χρονιά να παρουσιαστεί, θα αποτελέσει τον προπομπό για την ανανέωση της γκάμας της Ιταλικής εταιρείας, με 4 ακόμα νέες προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Η ανανέωση της γκάμας της Fiat, πρέπει να αναμένεται από τον επόμενο χρόνο. Η αρχή θα γίνει με το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό 500, το οποίο υπολογίζεται πως θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στα μέσα του 2020. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν με τη σειρά οι προτάσεις που θα ανανεώσουν πλήρως την Ευρωπαϊκή γκάμα της Ιταλικής εταιρείας. Η νέα γενιά του Panda (που μαζί με το 500 έχουν σταθεί μέχρι στιγμής ως πυλώνες στον τομέα των πωλήσεων για τη Fiat) θα ακολουθήσει για να συνεχιστεί η πολύ καλή παρουσία της εταιρείας στις μικρές κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Η συνέχεια της ανανέωσης περιλαμβάνει μια έκδοση station wagon του 500 (Giardiniera)- που και εδώ θα έχουμε μια ακόμα περίπτωση αναγέννησης μοντέλου από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας της Fiat. Η νέα γενιά του 500Χ θα ακολουθήσει και εδώ θα υπάρχει ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο, καθώς θα πρέπει με κάποιο τρόπο να διαφοροποιηθεί από αυτό που ξέρουμε έως σήμερα, μια και το μοντέλο με το οποίο θα αντικατασταθεί το Tipo, φημολογείται πως θα είναι και αυτό SUV.

Advertisement

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως ενώ το 500Χ θα ανανεωθεί, δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και με το 500L που δεν ικανοποίησε με την εμπορική του πορεία τους ιθύνοντες της εταιρείας. Όπως και να έχει, η ανανέωση της γκάμας της Fiat θα τονώσει το ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες και θα γίνει με γνώμονα την επιστροφή της Ιταλικής εταιρείας στην κορυφή του ενδιαφέροντος των αγοραστών.

Advertisement