Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1, ξύλο και video games στη Γερμανία (video)

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(63) "F1, ξύλο και video games στη Γερμανία (video)"
    

F1, ξύλο και video games στη Γερμανία (video)

FORMULA 1

Ένα ευφάνταστο τρόπο βρήκε η Formula 1 για να μας προαναγγείλει το γερμανικό Grand Prix!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Αυτός περιλαμβάνει τον ιστορικό καυγά του Nelson Piquet με τον Eliseo Salazar στον αγώνα του 1982 που είχε διεξαχθεί στο παλιό Χόκενχαϊμρινγκ. Αλλά με μορφή… arcade game!

Παρά τη χιουμοριστική εκδοχή όσων συνέβησαν πριν από τριάντα-επτά χρόνια στη Γερμανία, η ιστορία έχει ως εξής: Ο Βραζιλιάνος, παγκόσμιος πρωταθλητής την περασμένη χρονιά ήταν στην πρωτοπορία και ήλπιζε σε ένα καλό αποτέλεσμα σε μία ομολογουμένως δύσκολη σεζόν.

Advertisement

Όταν ο οδηγός της Brabham προσπάθησε να προσπεράσει τον συναθλητή του από τη Χιλή στο Ostkurve chicane, η μεταξύ τους σύγκρουση έθεσε αμφότερους εκτός αγώνα.

Έξαλλος ο Piquet, βγήκε από το μονοθέσιό του και θυμίζοντας… Ζαμπίδη, επιτέθηκε στον Salazar με μπουνιές και κλωτσιές! Ο οδηγός της ανίσχυρης ATS δεν απάντησε στην επίθεση, καθώς οι δυο τους ήταν φίλοι και ο «αντίπαλός» του στο άτυπο ρινγκ, τον είχε βοηθήσει στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Advertisement

Μετά από μέρες, ο Piquet απολογήθηκε μέσω τηλεφώνου, αφού είχε ενημερωθεί από την ομάδα του πως ακόμα κι αν συνέχιζε, μερικούς γύρους μετά ο κινητήρας της BMW που είχε στην πλάτη, θα παρέδιδε πνεύμα.

Δείτε παρακάτω και το πραγματικό συμβάν…

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις