Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Road-show από την VW στην Ελλάδα

Ελλάδα 7:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Road-show από την VW στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Road-show από την VW στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ο όμιλος VW στην Ελλάδα διοργανώνει ένα ιδιαίτερο road-show ώστε οι καταναλωτές να οδηγήσουν τα μοντέλα της.

Ολόκληρο τον στόλο των SUV της VW θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν οι λάτρεις της γερμανικής μάρκας καθώς η Kosmocar διοργανώνει ένα ιδιαίτερο road-show με την ονομασία «Volkswagen SUV & Sport Live» σε όλη την Ελλάδα.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μπορέσουν να οδηγήσουν το δημοφιλές Tiguan, τα compact SUV T-Cross και T-Roc αλλά και την ναυαρχίδα της μάρκας το Touareg.

Μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες, τo Volkswagen SUV & Sport Live επισκέπτεται τους επίσημους εμπόρους της μάρκας στην Αττική.

Με έναρξη την Τρίτη 18 Ιουνίου και έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ένας στόλος από TCrossTRocTiguan και Touareg είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα δουν, να μάθουν περισσότερα αλλά και να τα οδηγήσουν.

Μαζί τους, μερικές ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας, συγκεκριμένα τα Arteon RLineGolf RLine καθώς και τα «γρήγορα» Polo GTI και UpGTI, συμπληρώνουν τη μοναδική οδηγική ευκαιρία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του roadshow θα ισχύσουν και ιδιαίτερες προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει το Volkswagen των ονείρων του.

Οι ώρες λειτουργίας του VOLKSWAGEN SUV & SPORT LIVE είναι 10.00 το πρωί με 09.00 το βράδυ ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 18 Ιουνίου, KARENTA ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου,VOLKSWAGEN-ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου, KARENTA ΜΑΡΟΥΣΙ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Τρίτη 25 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-AUTOCLUB

Τετάρτη 26 Ιουνίου, KARENTA ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του VOLKSWAGEN SUV & SPORT LIVE, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο VOLKSWAGEN_SUV&SPORT_LIVE!