Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Honda NSX και σε έκδοση Type R

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Honda NSX και σε έκδοση Type R

ΝΕΑ

To Honda NSX και σε έκδοση Type R

ΝΕΑ

Oι Ιάπωνες ετοιμάζουν την πιο σκληροπυρηνική έκδοση του NSX, η οποία θα υιοθετήσει την ονομασία Type R.

Advertisement
Advertisement

Για την επερχόμενη έκθεση του Τόκιο, τον Οκτώβριο, η Honda ετοιμάζει μια έκπληξη στους απανταχού λάτρεις της φίρμας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γκάμα “Type R” θα αποκτήσει ακόμη ένα μέλος που θα αφορά το κορυφαίο NSX. Oι μηχανικοί της εταιρείας θα προσπαθήσουν να απογειώσουν σε εμφάνιση και απόδοση το sportcar αυτοκίνητό τους παίρνοντας τεχνογνωσία από την εμπλοκή τους στους αγώνες. Σε επίπεδο εμφάνισης τώρα, αναμένουμε ένα «πολεμικό» σύνολο με επιρροές από το αγωνιστικό NSX GT3 racer. Κυριότερο στοιχείο εδώ θα αποτελέσει η μεγάλη πίσω αεροτομή και τα νέα μυώδη spoilers.

Όπως είναι φυσικό, το NSX θα «τιμήσει» τον κωδικό Type R και στο τεχνικό επίπεδο. Πηγές από τη Honda αναφέρουν πως πολλά τμήματα του αμαξώματος θα αντικατασταθούν με ανθρακόνημα, θα υπάρξει διαφορετικό set up στις αναρτήσεις, θα τοποθετηθούν μεγαλύτερα κεραμικά φρένα και το πλαίσιο θα δεχτεί ακόμη μεγαλύτερες ενισχύσεις.

Advertisement
Advertisement


Αναφορικά με το κινητήριο σύνολο, το υβριδικό σύστημα θα φτάσει-κατά πάσα πιθανότητα- στα 650 άλογα (από τους 580 ίππους). Θυμίζουμε πως το εν λόγω σύνολο αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων V6 με δύο τούρμπο ο οποίος συνδυάζεται με 3 ηλεκτροκινητήρες. Τέλος, να σημειώσουμε πως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το Honda NSX Type R θα διαθέτει ειδική επιλογή, όπου μέσω button, το αυτοκίνητο θα μετατρέπεται από τετρακίνητο σε πισωκίνητο.

Advertisement

 

 

Advertisement