Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες στην Γερμανία

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες στην Γερμανία

ΝΕΑ

Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες στην Γερμανία

ΝΕΑ

Διάκριση στην έρευνα αξιοπιστίας της J.D. Power για την Γερμανική αγορά πέτυχαν η Mitsubishi στα μοντέλα μεγάλης παραγωγής και η Volvo στην premium κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

 

Όταν η J.D. Power δημοσιεύει έρευνες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσέχουν πολύ αφού ο Ανεξάρτητος Διεθνής Οργανισμός Έρευνας Καταναλωτών (ιδρύθηκε το 1968) έχει την αξιοπιστία και την δύναμη να επηρεάσει το κοινό. Βλέπετε οι έρευνες γίνονται από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Advertisement
Advertisement

Η έρευνα στην Γερμανική αγορά (η πέμπτη χρονιά, που διεξάγεται) μέτρησε τα προβλήματα σε 100 μοντέλα (Problems Per 100 vehicles ή PP100) κατά την οποία το χαμηλότερο σκορ αποτελεί την καλύτερη επίδοση σε οχτώ κατηγορίες: Αμάξωμα, οδική συμπεριφορά, εξοπλισμό/χειριστήρια/infotainment, σύστημα πλοήγησης/ καθίσματα/σύστημα εξαερισμού, A/C και μηχανικά μέρη.

Για την χρονιά του 2018 τα αποτελέσματα του PP100 δείχνουν πτώση (συνολική από το 2017) για τις Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά άνοδο για αυτές σε σχέση με τα αποτελέσματα από το 2015, χρονιά που άλλαξαν οι προδιαγραφές της έρευνας.

Η συνολική αξιοπιστία καθορίζεται από τον αριθμό των προβλημάτων που εμφανίζονται ανά 100 οχήματα, με την χαμηλότερη βαθμολογία να αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.

Advertisement

Η μάρκα με την κορυφαία αξιοπιστία για τους Γερμανούς καταναλωτές είναι σύμφωνα με την έρευνα η Mitsubishi με βαθμολογία 85 στο PP100. Ακολουθούν: Η Skoda (88 PP100) και η Hyundai (89 PP100). Η Volvo είναι η κορυφαία στην premium με κατηγορία.

Η μελέτη σχετικά με την αξιοπιστία των οχημάτων στη Γερμανία το 2019 βασίζεται στις απαντήσεις από 12.854 ιδιοκτήτες οχημάτων που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018.

Advertisement

Η μελέτη, μετρά προβλήματα που αντιμετώπισαν τους τελευταίους 12 μήνες οι πρώτοι ιδιοκτήτες οχημάτων στη Γερμανία μετά από 12-36 μήνες ιδιοκτησίας. Η έρευνα διεξήχθη από το Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019.