Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Maserati αναζητά σωτηρία στην τεχνολογία της… BMW!

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(85) "H Maserati αναζητά σωτηρία στην τεχνολογία της… BMW!"
    

H Maserati αναζητά σωτηρία στην τεχνολογία της… BMW!

ΝΕΑ

Μετά τη «βουτιά» που σημείωσαν οι πωλήσεις της Maserati η FCA αποφάσισε να αξιοποιήσει την τεχνολογία της… BMW.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Τις ελπίδες της στην… BMW έχει εναποθέσει η Maserati ώστε να μπορέσει να ανακάμψει καθώς οι πωλήσεις της καταγράφουν κάθετη πτώση στο πρώτο τρίμηνο.

Ειδικότερα οι πωλήσεις της πολυτελούς μάρκας του ομίλου FCA σημείωσαν πτώση 32% στο πρώτο τρίμηνο του 2019 ενώ επίσης τα ιταλικά μοντέλα κατέγραψαν απότομη μείωση της ζήτησης που είχαν στην Κίνα εξαιτίας της έλλειψης μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν η Maserati θα είναι η πρώτη μάρκα του ομίλου FCA που θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια η BMW.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FCA, Τζον Ελκαν σε ομιλία που πραγματοποίησε στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η τεχνολογία που θα υιοθετηθεί θα είναι σχετική με την ασφάλεια και την ποιότητα οδήγησης στους αυτοκινητόδρομους, χωρίς να αναφέρει περισσότερα στοιχεία.

Advertisement

Η FCA συνεργάζεται με την BMW από το 2017, ενώ ήδη συνεργάζεται για θέματα ανάπτυξης των αυτοκινήτων της με τη θυγατρική της Google που ονομάζεται Waymo και τον προμηθευτή αυτοκινήτων Aptiv.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις