Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάνει στήριξη ο Bottas

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάνει στήριξη ο Bottas

FORMULA 1

Χάνει στήριξη ο Bottas

FORMULA 1

Μπορεί ο Valtteri Bottas να εξασφάλισε νωρίς μέσα στο 2018 νέο συμβόλαιο με τη Mercedes AMG, ωστόσο η θέση του στους πρωταθλητές είναι εξασφαλισμένη μόνο για την προσεχή σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κι αυτό, με τον Esteban Ocon να περιμένει στη γωνία να τον αντικαταστήσει κι ακόμα νωρίτερα αν ο Φινλανδός δεν ξεφύγει από τη μετριότητα των τελευταίων εμφανίσεών του.

Είναι ξεκάθαρο από τα λεγόμενα της διοίκησης των «ασημί βελών» πως παρά τους δεσμούς του Bottas με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του.

Advertisement
Advertisement

Και σα να μην έφτανε η έντονη κριτική, ήρθε ένα ακόμα ηχηρό πλήγμα για τον 29χρονο που έχασε την Wihuri Group, τον βασικό χορηγό του, τη στήριξη από τον οποίο απολάμβανε σχεδόν σε όλη του την καριέρα!

Μένει να δούμε αν ο Bottas έχει να ψυχικά αποθέματα να αντεπιτεθεί, να βρει τα πατήματά του κι όπως έκανε το 2016 ο Nico Rosberg, να σταθεί επάξια στο πλευρό του Lewis Hamilton.

Advertisement

Πάντως μέχρι την πρεμιέρα της 17 ης Μαρτίου έχουμε δρόμο ακόμα. Με την πρώτη «άσκηση» πίσω από το τιμόνι για τη νέα χρονιά, να έρχεται στα τέλη Ιανουαρίου σε μία πρωτόγνωρη για τον Bottas εμπειρία – τη συμμετοχή στο Ράλι Αρκτικής, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.