Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To κατά Jeremy Clarkson Top-5 του 2018

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To κατά Jeremy Clarkson Top-5 του 2018

ΝΕΑ

To κατά Jeremy Clarkson Top-5 του 2018

ΝΕΑ

Ο γνωστός από την τηλεοπτική εκπομπή TopGear, Βρετανός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Jeremy Clarkson επιλέγει τα πέντε καλύτερα νέα μοντέλα που οδήγησε το 2018 και μας τα παρουσιάζει, μέσω της στήλης του στην εφημερίδα The Sunday Times.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Για τον εκκεντρικό Βρετανό η πρώτη θέση στα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της προηγούμενης χρονιάς ανήκει στη Lamborghini Huracan Performante, με κύριο γνώρισμα τον εκπληκτικής απόδοσης ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων. Παρά το γεγονός ότι ο Clarkson δεν δηλώνει φίλος της Porsche, εν τούτοις οδηγώντας τη 911 GT2 RS, μάλλον άλλαξε γνώμη, καθώς με οριακή διαφορά το γερμανικό supercar έχασε την πρώτη θέση από την ιταλίδα ντίβα.

Advertisement
Advertisement

126daab5-porsche-911-gt2-rs-clubsport-package-1-chariatis-530

Ένα επίσης γερμανικό μοντέλο που ενθουσίασε τον δημοσιογράφο ήταν η Alpina B5, που κατ αυτόν αποτέλεσε την καλύτερη έκδοση της BMW Σειράς 5, συνδυάζοντας την απαράμιλλη άνεση με τις επιδόσεις που προσφέρει ο twin-turbo V8 κινητήρας των 608 ίππων. Τα δύο τελευταία μοντέλα που απαρτίζουν το Top-5 του Jezza, προέρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, και πιο συγκεκριμένα είναι η νέα Aston Martin Vantage και η τελευταίας γενιάς Bentley Continental GT.