Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Corvette με τον κινητήρα στο κέντρο έρχεται το 2019

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Corvette με τον κινητήρα στο κέντρο έρχεται το 2019

ΝΕΑ

H Corvette με τον κινητήρα στο κέντρο έρχεται το 2019

ΝΕΑ

Νέα renderings αποκαλύπτουν την αλλαγή στην θέση του κινητήρα, περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και νέα χρώματα, κάνοντας την Chevrolet Corvette C8 ένα από τα πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα της νέας χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ

Όλοι περιμένουν την νέα γενιά των Corvette και η C8 αναμένετε να κλέψει την παράσταση από οποιοδήποτε άλλο supercar. Άλλωστε, δεν γίνεται κάθε μέρα τέτοια αλλαγή. Δεν γίνεται μία τόσο συντηρητική εταιρία όπως η GM να επιτρέπει στην Chevrolet να αλλάξει μια συνταγή 55 ετών.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για την αλλαγή στην θέση του κινητήρα, όπου από το εμπρός μέρος περνά στην μέση. Έτσι μέχρι η GM να αποκαλύψει τελικά την όγδοη γενιά Corvette, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εικόνες με τις πιθανές εκδόσεις παρουσιάζονται και θα συνεχίσουν να… κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Από όλες εμείς στο newsauto.gr εμπιστευτήκαμε αυτές του MidEngineCorvetteForum και του Björn Daniel Svavarsson.

Ο Svavarsson βασίστηκε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που υπάρχουν ως τώρα από δοκιμές της C8 στις πίστες και τους δρόμους και δημιούργησε τις εικόνες που δημοσιεύουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

2020CorvetteC8Renderings

Advertisement

Το αυτοκίνητο έχει επίσης σαφή χαρακτηριστικά στο εμπρός μέρος της οροφής, καθώς και μια απλοποιημένη πίσω πλευρά με λιγότερο έντονες πλευρικές εισόδους αέρα. Στοιχεί τα οποία πιθανόν να δούμε στο μοντέλο παραγωγής.

Οι εικόνες παρουσιάζουν το C8 σε τρία διαφορετικά χρώματα, κόκκινο μπλε και μαύρο. Εμείς προτιμήσαμε το κόκκινο ένα χρώμα, που τα αυτοκίνητα επιδόσεων «φορούν» τόσο καλά.

Advertisement

2020CorvetteC8Renderings1