Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το πρώτο SUV και το πρώτο sedan της βιετναμέζικης Vinfast (+Video)

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το πρώτο SUV και το πρώτο sedan της βιετναμέζικης Vinfast (+Video)

ΝΕΑ

Ιδού το πρώτο SUV και το πρώτο sedan της βιετναμέζικης Vinfast (+Video)

ΝΕΑ

Στην αποκάλυψη του sedan αλλά και του SUV μοντέλου της που θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο Σαλόνι του Παρισιού προχώρησε η νεοσύστατη βιετναμέζικη Vinfast δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Αισθητή σε όλο τον κόσμο θέλει να κάνει την παρουσία της η Vinfast παρά το γεγονός ότι μετρά περίπου ένα χρόνο ζωής. Ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων του Βιετνάμ και μέλος του ισχυρού οικονομικά ομίλου VinGroup αποκάλυψε τα δύο πρώτα μοντέλα που θα βγουν από τις γραμμές παραγωγής του, τα οποία, όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, έχουν σχεδιαστεί από την Pininfarina.

vinfast-sedan-2019-640

Η Vinfast έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες μόνο του εξωτερικού από τα δύο μοντέλα που θα δούμε και στο διεθνές γαλλικό σαλόνι, χωρίς να παρουσιάζει το εσωτερικό τους ή να δίνει λεπτομέρειες σχετικές με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

vinfast-sedan-2019-640-1

Μεταξύ των δύο μοντέλων των Βιετναμέζων, πιο κομψό παρουσιάζεται το sedan με τα LED φωτιστικά σώματα και τη γρίλια να αποτελούν τα δύο κύρια σημεία της οικογενειακής τους ταυτότητας. Ομοιότητες μεταξύ των δύο βλέπουμε και στο πίσω μέρος με τα φωτιστικά σώματα να τείνουν επίσης προς το οικογενειακό look.

vinfast-suv-640-2

Advertisement

Το SUV δείχνει να κινείται επίσης στα σχεδιαστικά πρότυπα της κατηγορίας του, ενώ και τα δύο θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, χωρίς όμως να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Σε γενικές γραμμές η προσπάθεια μοιάζει σοβαρή, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσουμε όταν τα δούμε και από κοντά με το καλό.

vinfast-sedan-2019-640-2

Advertisement

Περισσότερα για τα δύο πρώτα μοντέλα της Vinfast θα γνωρίζουμε είτε όσο περνάν οι ημέρες είτε με την επίσημα αποκάλυψή τους στο Σαλόνι του Παρισιού. Ως τότε μπορείτε να αρκεστείτε στο βίντεο με τα στατικά πλάνα των δύο μοντέλων της Vinfast που ακολουθεί.