Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Jaguar E-Pace με 200 ίππους

Ελλάδα 7:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Jaguar E-Pace με 200 ίππους

ΝΕΑ

Νέα Jaguar E-Pace με 200 ίππους

ΝΕΑ

Η Jaguar παρουσίασε την νέα αρχική έκδοση κινητήρα της E-Pace, η οποία έρχεται με μοτέρ 200 ίππων. Παράλληλα, το μικρότερο SUV της μάρκας ενσωματώνει και μια σειρά από επιπλέον αναβαθμίσεις σε ανάρτηση και συστήματα άνεσης. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ο 2λιτρος turbo κινητήρα βενζίνης κινητήρας της σειράς Ingenium της JaguarLandRover προστίθεται στη γκάμα της E-Pace παρέχοντας 200 άλογα ισχύος, 50 δηλαδή λιγότερα σε σχέση με την ισχυρότερη έκδοση των 250 ίππων.

Οι επιδόσεις είναι γρήγορες (π.χ. 0-100 km/h σε 8.2 sec), ενώ η μέση κατανάλωση βρίσκεται στα 8.2 lt./100 km με εκπομπές CO2 186 g/km. Προς το παρόν η Jaguar δεν ανακοινώνει περαιτέρω στοιχεία για την έκδοση.

Εκτός όμως από τον νέο κινητήρα, η E-Pace αποκτά για πρώτη φορά και την ενεργή ανάρτηση Jaguar Adaptive Dynamics, η οποία «διαβάζει» συνεχώς το δρόμο για να προσφέρει κορυφαία άνεση και παράλληλα, υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο set-up, Normal και Dynamic.

Advertisement
Advertisement

Jaguar E-PACE Corsica

Ένα ακόμη στοιχείο με το οποίο ενισχύεται η E-Pace είναι η παρουσία του συστήματος Smart Settings. Το σύστημα αυτό «αναγνωρίζει» τον οδηγό με βάση το κλειδί του και το Bluetooth του τηλεφώνου του και άμεσα, θέτει στην αγαπημένη του θέση το ηλεκτρικό κάθισμα, βάζει την προεπιλεγμένη θερμοκρασία στον κλιματισμό και προσωποποιεί το σύστημα πολυμέσων. Συνολικά, μπορούν να αποθηκευθούν έως και 8 διαφορετικά προφίλ οδηγού με τις ανάλογες ρυθμίσεις.

E Pace 640 (1)

Advertisement