Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κτήνος από τη Ρωσία βασισμένο σε BMW Σειρά 7!

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κτήνος από τη Ρωσία βασισμένο σε BMW Σειρά 7!

ΝΕΑ

Κτήνος από τη Ρωσία βασισμένο σε BMW Σειρά 7!

ΝΕΑ

Ξεκίνησε τη ζωή της ως μία υπερπολυτελής BMW 750i, η μοίρα όμως της επιφύλαξε μια έκπληξη που δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί ίσως κανείς… ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε φυσικά για την εικονιζόμενη 2η γενιά της BMW Σειρά 7 που βρέθηκε στην Ρωσία και από υπερπολυτελής λιμουζίνα μετατράπηκε σε κάτι που θυμίζει άρμα μάχης διασταυρωμένο με monster truck! Το όνομα αυτής Valkyrie 766.

Ολόκληρο το αμάξωμα της 7άρας έχει τοποθετηθεί πάνω σε σασί τύπου σκάλας αγνώστων λοιπών στοιχείων, πάνω στο οποίο στηρίζονται, από ό,τι φαίνεται, όλα τα μηχανικά μέρη, τα διαφορικά, οι τροχοί και οι αναρτήσεις.

Ο χρωματισμός παραλλαγής ήταν λογικά επιβεβλημένος και θα βοηθά πολύ στη χρήση της Valkyrie 766 και στο… κυνήγι ή απλά στον ακόμη πιο έντονο εκφοβισμό των άλλων χρηστών του δρόμου, όπως και ο τεράστιος μεταλλικός προφυλακτήρας με τον ενσωματωμένο εργάτη και τους τέσσερις έξτρα προβολείς. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή φωτογραφίες του εσωτερικού για να δούμε αν έγιναν ανάλογες επεμβάσεις και εκεί.

Advertisement
Advertisement

bmw-7-series-valkyrie-766-4x4-640

Η ρωσίδα βαλκυρία χρησιμοποιεί για την κίνησή της έναν πεντάλιτρο V8 απόδοσης 300 ίππων, σύμφωνα με το ρώσικο Drive2, που δεν ανήκει φυσικά στην BMW και προέρχεται λογικά από κάποιο αμερικάνικο pick up.

Δείτε την 766i Valkyrie σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement