Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η Formula1 στην ΕΡΤ

Ελλάδα 3:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Formula1 στην ΕΡΤ

FORMULA 1

Η Formula1 στην ΕΡΤ

FORMULA 1

H κρατική τηλεόραση απέκτησε για τα επόμενα δυο χρόνια τα δικαιώματα προβολής των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.

Advertisement
Advertisement

του Τάκη Πουρναράκη

Τα νέα είναι πολύ καλά για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δη της F1 καθότι θα μπορούν να παρακολουθούν σε ελεύθερη τηλεόραση για τα επόμενα δυο χρόνια τις προσπάθειες των κορυφαίων πιλότων στον πλανήτη. Το πακέτο δικαιωμάτων που εξασφάλισε η ΕΡΤ περιλαμβάνει την απευθείας μετάδοση των αγώνων (σ.σ: πλην των πολύ πρωινών που θα μεταδίδονται σε ώρες υψηλότερης τηλεθέασης) και την προβολή εκτεταμένων στιγμιότυπων από τις κατατακτήριες δοκιμές.

Ένα ακόμη πολύ θετικό στοιχείο είναι η δυνατότητα προβολής των αγώνων σε HD. Όπως ίσως γνωρίζετε η τηλεοπτική κάλυψη της F1 από τη FOM εδώ και δυο χρόνια είναι σε σήμα High Definition και πλέον οι Έλληνες φίλαθλοι μέσω της ΕΡΤ HD θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν αυτή την ποιότητα σήματος.

Advertisement
Advertisement

Το φετινό πρόγραμμα της F1 αριθμεί 19 αγώνες και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια ανάλυση για τις φετινές ισορροπίες δυνάμεων έτσι όπως τις αξιολογήσαμε παρακολουθώντας από κοντά την τελευταία περίοδο χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη.