Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δημοπρασία για τα σώματα ασφαλείας του Las Vegas

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δημοπρασία για τα σώματα ασφαλείας του Las Vegas

ΝΕΑ

Δημοπρασία για τα σώματα ασφαλείας του Las Vegas

ΝΕΑ

Η Barrett- Jackson θα δημοπρατήσει μια Shelby Super Snake και τα χρήματα θα τα διαθέσει στις υπηρεσίες που έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στα θύματα της επίθεσης που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η ένοπλη επίθεση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Las Vegas, ευαισθητοποίησε και τον Οίκο Δημοπρασιών Barrett- Jackson. Οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου Οίκου, ανακοίνωσαν πως στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπές, θα δημοπρατήσουν ένα Ford Mustang Shelby GT500 Super Snake για να διαθέσουν τα έσοδα στις υπηρεσίες ασφαλείας και πρώτων βοηθειών που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα της επίθεσης.

Advertisement
Advertisement

Ford-Mustang-Shelby-Super-Snake-boi-640b

Το αυτοκίνητο που θα δημοπρατηθεί, είναι ιδιαίτερο από κάθε άποψη. Ήταν το προσωπικό αυτοκίνητο του Mark Fields που ήταν που ήταν επικεφαλής της Ford. Είναι ένα αυτοκίνητο του 2007, με κινητήρα V8 5,4 λίτρων και 605 ίππους. Τα φρένα είναι αναβαθμισμένα με 6πίστονες δαγκάνες της Baer, βελτιωμένη ανάρτηση, αγωνιστικό καταλύτη και αλουμινένιο άξονα μετάδοσης.

Ford-Mustang-Shelby-Super-Snake-boi-640

Advertisement

Στη δήλωση της εταιρείας για το θέμα, η Barrett- Jackson ανέφερε πως «είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την τραγωδία που χτύπησε το Las Vegas το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Αυτή η δημοπρασία με τα έσοδα που θα διατεθούν στα σώματα ασφαλείας, θα είναι το πρώτο από μια σειρά βημάτων που να κάνουμε για να σταθούμε δίπλα στις αρχές του Las Vegas σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».