Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο μεσαίο SUV της Infiniti

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο μεσαίο SUV της Infiniti

ΝΕΑ

To νέο μεσαίο SUV της Infiniti

ΝΕΑ

Η Infiniti μας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες του QX 50 Concept. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που προϊδεάζει για το μελλοντικό μεσαίο SUV της εταιρείας, το οποίο θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, όπου η Infiniti θα παρουσιάσει το QX 50 Concept. Πρόκειται για τον προάγγελο του μελλοντικού μεσαίου premium SUV της Infiniti, το οποίο αναμένεται να μπει στην παραγωγή στα τέλη του έτους, με στόχο να το δούμε στους δρόμους στις αρχές του 2018. Παράλληλα, το μοντέλο μας δείχνει το σχεδιαστικό μοτίβο που θα ακολουθήσει η εταιρεία από δω και στο εξής.

Από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Infiniti, βλέπουμε ότι το ιαπωνικό πρωτότυπο είναι επηρεασμένο σχεδιαστικά από το QX Sport Concept. Διαθέτει μεγάλη εμπρόσθια μάσκα, μυώδες αμάξωμα και δυναμικές γραμμές, ενώ ακολουθεί τη νέα φιλοσοφία της εταιρείας, που η Infiniti ονομάζει «Cabin Forward»- καμπίνα τοποθετημένη μπροστά.

Advertisement
Advertisement

Σχετικά με το εσωτερικό του μοντέλου, παρόλο που δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποια φωτογραφία, η εταιρεία κάνει λόγο για μια premium και δυναμική αισθητική. Το QX 50 concept, όπως και το μελλοντικό μοντέλο παραγωγής, θα εξοπλίζονται με ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Πρόκειται για έναν τομέα όπου η Infiniti έχει ήδη επενδύσει αρκετά στην έρευνα και την εξέλιξή του. Τέλος, το μεσαίο SUV της εταιρείας περιμένουμε να εξοπλιστεί και με τον νέο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων, με σύστημα μεταβλητής συμπίεσης, το οποίο αποδίδει 270 ίππους.