Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Rolls-Royce παρέδωσε και τις 30 Phantom για το «13»

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Rolls-Royce παρέδωσε και τις 30 Phantom για το «13»

ΝΕΑ

H Rolls-Royce παρέδωσε και τις 30 Phantom για το «13»

ΝΕΑ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

  1. Οι πιστοί μας αναγνώστες θα θυμάστε αυτή την ιστορία – με πρωταγωνιστή τον μεγιστάνα Stephen Hung που έκανε ειδική παραγγελία 30 Rolls-Royce για τον στόλο του νέου του ξενοδοχείου! Ε λοιπόν, πλέον και τα 30 υπέρ-πολυτελή οχήματα, βρίσκονται πλέον στο γκαράζ του «The 13»!
Advertisement
Advertisement

Η πρώτη παράδοση έγινε με κάθε επισημότητα στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, και έκτοτε η βρετανική μάρκα δούλευε… υπερωρίες στο εργοστάσιό της στο Γκούντουγουντ, για να ολοκληρώσει την παραγγελία. Τη μεγαλύτερη στην ιστορία της μάρκας.

Αφορά 30 σπέσιαλ Phantom, με μακρύτερο μεταξόνιο, με τις δύο εκ των οποίων να είναι… χρυσές! Όλες φέρουν το λογότυπο του ξενοδοχείου που θα κάνει εγκαίνια στις αρχές του νέου έτους και αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο Χονγκ Κόνγκ.

Η Rolls-Royce δημιούργησε μία ειδική απόχρωση κόκκινου την οποία βάφτισε «Stephen Red» προς τιμήν του καλού της πελάτη ενώ όλα τα οχήματα που του παρέδωσε ζάντες 21’’ και ανάλογες απόχρωσης.

Advertisement
Advertisement

rolls-royce-phantoms-to-the-13-hotel-b640short

Όσο για τις… χρυσές Phantom, θα χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση τον πλέον VIP πελατών του ξενοδοχείου, με το χρυσό να συναντάται στη γρίλια, σε λεπτομέρειες του εσωτερικού αλλά και το σήμα του οχήματος. Κι όταν λέμε χρυσό, εννοούμε πως το χρώμα περιλαμβάνει σωματίδια από αληθινό χρυσάφι! Εξίσου ξεχωριστό είναι και το εσωτερικό, με το ρολόι να έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την εξέχουσα μάρκα Graff.

Κοινώς, λεφτά υπάρχουν. Και πολλά μάλιστα…