Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Αναζητώντας την τέλεια φωτογραφία!

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναζητώντας την τέλεια φωτογραφία!

Men + Speed

Αναζητώντας την τέλεια φωτογραφία!

Men + Speed

Δύο χρήστες του Instagram πραγματοποίησαν ένα ιδιαίτερο ταξίδι, με αφετηρία τη Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό στη Βαρκελώνη, αναζητώντας την τέλεια φωτογραφία. Αρωγός τους σε αυτό το κυνήγι, ήταν ένα Opel Zafira!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Οι Ana Sampaio Barros και Marco Gaggio αναχώρησαν από το “Mainhattan” στις 24 Αυγούστου και ξεκίνησαν το ταξίδι τους συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τους ντόπιους χρήστες για την υπηρεσία φωτογραφιών και βίντεο του Instagram. Άλλωστε, σκοπός τους ήταν να τραβήξουν την καλύτερη φωτογραφία της πόλης και να την μοιραστούν με όλους.

Σε μία διαδρομή άνω των 2.700 χιλιομέτρων, η Πορτογαλίδα φωτογράφος και ο σύντροφός της από τη Βενετία μοιράζονταν την ομορφιά των πόλεων και των τοπίων της διαδρομής μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους. Στην πορεία, έδιναν πρακτικές συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερους από 458.000 followers: όπως σε ποιο σημείο μπορείς να απολαύσεις την καλύτερη ατμόσφαιρα στο Παρίσι νωρίς το πρωί ή που μπορείς να φας τα καλύτερα τάπας στη Βαρκελώνη.

Advertisement
Advertisement

Η άνεση και η ευρυχωρία του Zafira τους βοήθησαν να κάνουν ξεκούραστα το ταξίδι, κυρίως χάρη στην ευελιξία του συστήματος καθισμάτων Flex7®, τα εργονομικά εμπρός καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V. – Campaign for Healthier Backs) και το προσαρμοζόμενο πλαίσιο FlexRide.

Και φυσικά, επειδή έπρεπε πάντα να είναι «συνδεμένοι» , είχαν σύμμαχο το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar που μετατρέπει το νέο Zafira σε κινητό 4G/LTE Wi-Fi Hotspot1. Παράλληλα, το Navi 950 IntelliLink Touch αποδείχτηκε αξιόπιστος σύντροφος.

Advertisement

«Δεν χρειάστηκε να ρωτήσουμε την οποιαδήποτε πληροφορία στη διαδρομή ούτε κολλήσαμε στην κυκλοφορία. Τα δελτία κυκλοφορίας ενημερώνονταν συνεχώς με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα έγκαιρα προετοιμασμένοι», είπε η Ana.

zafira-roadtrip-a640

Advertisement