Ένα «Seat Ateca» για τον Andres Iniesta
ΝΕΑ
Η νίκη με 2-0 στην παράταση επί της Σεβίλλης στο Βιθέντε Καλντερόν, μεταφράστηκε στην κατάκτηση του Copa del Ray και του νταμπλ για την Μπαρτσελόνα. Ο Andres Iniesta παρέλαβε το κύπελλο από το Βασιλιά της Ισπανίας Felipe και το σήκωσε στον ουρανό της Μαδρίτης. Ο 32χρονος μέσος αναδείχτηκε MPV του τελικού, παραλαμβάνοντας το σχετικό βραβείο.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ
WHAT CAR
Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, είχε το σχήμα του Ateca, του νέου SUV της Seat. Η ισπανική μάρκα ήταν χορηγός του τελικού, με το λογότυπό της να εμφανίζεται και στην μπάλα του σημαντικού αυτού αγώνα.

Το μήκους 4,36 m. Ateca θα κυκλοφορήσει σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με κινητήρες TSI και TDI, εύρους κυβισμού από 1.000 έως 2.000 cc και ισχύος από 115 έως 190 PS.
Δείτε ΕΔΩ τη διαδικασία αξιολόγησής του από πιθανούς πελάτες της Seat, πριν ακόμη λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις