Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Arrivabene βγάζει στη… σέντρα τον Vettel!

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Arrivabene βγάζει στη… σέντρα τον Vettel!

FORMULA 1

Ο Arrivabene βγάζει στη… σέντρα τον Vettel!

FORMULA 1

Με μία φοβερή ατάκα, ο Maurizio Arrivabene σχολίασε το συμβάν του πρώτου γύρου όπου οι δύο Ferrari συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ουσιαστικά χαλώντας τον αγώνα τους. Ο Sebastian Vettel κατηγόρησε για αυτό τον Daniil Kvyat, τόσο μέσω team radio αλλά και στη μεταξύ τους συνομιλία στο χώρο αναμονής για το βάθρο (δείτε τη πατώντας εδώ). Όμως το αφεντικό της Gestione Sportiva δεν συμφωνεί μαζί του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όταν μετά το τέλος του Grand Prix Κίνας ο Ιταλός ρωτήθηκε σχετικά, δεν μάσησε τα λόγια του: «Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Νομίζω πως είναι λάθος να κατηγορηθεί κάποιος για αυτό. Ο Kvyat έκανε τον αγώνα του, μπήκε στη στροφή με υψηλή ταχύτητα αλλά και οι δικοί μας οδηγοί θα έκαναν το ίδιο στη θέση του. Φυσικά θες να υπερασπιστείς εαυτόν και ήταν λογικό να προσπαθήσει ο Sebastian να κινηθεί προς τα αριστερά αλλά δυστυχώς ήταν εκεί ο Kimi. Όμως έτσι είναι οι αγώνες. Δεν είναι Monopoly. Τα ατυχήματα είναι κομμάτι των αγώνων αν και προφανώς μία σύγκρουση ανάμεσα στα δύο μονοθέσια της ίδιας ομάδας, δεν είναι ότι καλύτερο».

Παρά την ατυχή αυτή εξέλιξη του πρώτου γύρου του τρίτου αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι δύο Ferrari ανέκαμψαν. Από όγδοος ο Vettel ανέβηκε δεύτερος ενώ από 21ος, ο Raikkonen ανέβηκε πέμπτος. Ωστόσο ο νικητής και στη Σαγκάη, Nico Rosberg, ξέφυγε κι άλλο στη βαθμολογία.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ξανά το συμβάν στο video που ακολουθεί…