Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο δολοφόνος των supercars ανανεώθηκε

Ελλάδα 5:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο δολοφόνος των supercars ανανεώθηκε

ΝΕΑ

Video: Ο δολοφόνος των supercars ανανεώθηκε

ΝΕΑ

Είναι πιο γρήγορος από αρκετά ευρωπαϊκά και αμερικάνικα supercars που έχουν πολλαπλάσια τιμή. Ο Godzilla παραμένει… έφηβος μέσω των συνεχών επεμβάσεων από τη Nissan. Εν αναμονή λοιπόν της νέας γενιάς του GT-R, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης παρουσιάστηκε η ανανεωμένη έκδοση, που περιλαμβάνει αλλαγές στην εμφάνιση, ποιοτικότερο και πρακτικότερο εσωτερικό και επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο V6 των 3,8 lt. αποδίδει 570 ίππους και 64,6 kgm ροπής. Η αύξηση της ισχύος έχει επιτευχθεί μέσω αλλαγών στο χρονισμό ανάφλεξης και τα turbo. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στο ανανεωμένο GT-R η απόκριση του κινητήρα έχει βελτιωθεί στις μεσαίες και υψηλές στροφές (άνω των 3.200 rpm).

Το 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη προσφέρει πιο ομαλές αλλαγές σχέσεων και παράγει λιγότερο θόρυβο, ενώ οι επεμβάσεις στις αναρτήσεις υπόσχονται πιο σταθερή συμπεριφορά στις στροφές και τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Η Nissan δεν ανακοίνωσε πάντως αλλαγή στο 0-100, που παραμένει προφανώς στα 2,7 sec. Μέσα στο έτος περιμένουμε και την ανανεωμένη έκδοση του GT-R Nismo.

Advertisement
Advertisement