Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

RallyCross: Τα κορίτσια της Τρουά-Ριβιέρ

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

RallyCross: Τα κορίτσια της Τρουά-Ριβιέρ

Men + Speed

RallyCross: Τα κορίτσια της Τρουά-Ριβιέρ

Men + Speed

Μπορεί οι Johan Kristoffersson και Peter Solberg να έλαμψαν στη μουντή Τρουά Ριβιέρ του Καναδά, κάνοντας το 1-2 στον όγδοο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος RallyCross presented by Monster Energy, όμως όσο δεν πατούσαν γκάζι στην αγωνιστική διαδρομή του Κεμπέκ, η προσοχή στρεφόταν αλλού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ενώ το δίδυμο της PSRX Volkswagen Sweden διέλυε τον ανταγωνισμό (διαβάστε περισσότερα για τη μάχη στον Καναδά και δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία πατώντας εδώ), στα paddock τα βλέμματα τραβούσαν –όπως πάντα- τα Monster Girls.

Άλλωστε οι αγώνες πάνε ανέκαθεν χέρι-χέρι με τις όμορφες παρουσίες, που ειδικά σε ότι να κάνει με τον ταχέως αναπτυσσόμενο θεσμό του RallyCross, καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους για να κλέψουν λίγη από τη λάμψη των αγωνιστικών οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Τι λέτε, στον Καναδά τα κατάφεραν;

rallycross-17-canada-girls-b640tall rallycross-17-canada-girls-c640tall rallycross-17-canada-girls-d640tall rallycross-17-canada-girls-e640tall rallycross-17-canada-girls-f640tall rallycross-17-canada-girls-g640tall rallycross-17-canada-girls-h640 rallycross-17-canada-girls-i640tall rallycross-17-canada-girls-j640tall rallycross-17-canada-girls-k640tall