Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ1

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ1

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ1

ΑΓΩΝΕΣ

H μεγάλη δοκιμασία για πληρώματα, αναβάτες και οχήματα στη Νότια Αμερική, το 40ο Ράλι Ντακάρ, ξεκίνησε με την διεξαγωγή της πρώτης ειδικής διαδρομής. Που παρότι ήταν μικρή σε μήκος, δεν της έλειψαν τα απρόοπτα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Οι διοργανωτές του θρυλικού αγώνα θα μας παρουσιάζουν σε καθημερινή βάσει τα highlights όσων συμβαίνουν στις αφιλόξενες ειδικές διαδρομές, αρχής γενομένης από τα 31 αγωνιστικά χιλιόμετρα και τα 241 χιλιόμετρα απλής διαδρομής, καθώς οι συμμετέχοντες εκκίνησαν από την πρωτεύουσα του Περού, τη Λίμα, τερματίζοντας στο Πίσκο.

Μέσα σε 6μιση λεπτά μπορείτε να δείτε όλα όσα έλαβαν χώρα στο πρώτο κεφάλαιο της «Οδύσσειας» που για δέκατη φορά θα «γράφτεί» στη Νότια Αμερική. Πτώσεις για αναβάτες, δύσκολα περάσματα από αμμόλοφους, μαγευτικά τοπία, χάρτες των διαδρομών, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ανάμεσα σε αυτούς και του Sebastien Loeb.

Advertisement
Advertisement

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τα φρένα του Peugeot 308Maxi και τα οποία του στέρησαν 5 λεπτά (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Δείτε ακόμα εικόνες από το όμορφο Περού αλλά και όσα δήλωσε ο πρωτοπόρος μετά την πρώτη ειδική διαδρομή Nasser Al-Attiyah (διαβάστε το ρεπορτάζ της ΕΔ1 πατώντας εδώ), απλά πατώντας play…