Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα ειδική έκδοση BMW 116 d M Sport Shadow Line Advanced

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση BMW 116 d M Sport Shadow Line Advanced

ΑΓΟΡΑ

Νέα ειδική έκδοση BMW 116 d M Sport Shadow Line Advanced

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της BMW παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση M Sport Shadow Line Advanced της 116 d, η οποία προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό και με όφελος στην τιμή της. Αισθητικά, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό, η έκδοση M Sport Shadow Line Advanced διαφοροποιείται μέσω των στοιχείων του «πακέτου» εξοπλισμού Μ Sport, το οποίο εστιάζει σε σπορ χαρακτηριστικά (σχεδίαση προφυλακτήρων και πλευρικών μαρσπιέ, σπορ καθίσματα, Μ Sport δερμάτινο τιμόνι κ.ά.), αλλά και σε υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, όπως οι εσωτερικές επενδύσεις από Alcantara και αλουμίνιο.

Advertisement
Advertisement

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα (μαύρο back ground εμπρός και πιο σκούρα φωτιστικά σώματα πίσω), στην απόληξη της εξάτμισης (μαύρο χρώμιο) και στα «νεφρά», τα οποία διαθέτουν μαύρο πλαίσιο. Επιπρόσθετα, οι τροχοί ελαφρού κράματος M Sport των 18 ιντσών, σε απόχρωση Jet Black, με ελαστικά runflat διαστάσεων 225/40 εμπρός και 245/35 πίσω και οι M Sport ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

116d M Sport Shadow 640 (2)

Επιπλέον των παραπάνω, η νέα BMW 116 d M Sport Shadow Line Advanced διαθέτει επιπλέον αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, μεταβαλλόμενη υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης Servotronic, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, cruise control, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και φωτισμού, LED φώτα με σύστημα πλύσης και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς τιμής, το νέο μοντέλο προσφέρεται με όφελος έως 7.900 ευρώ, με το τελικό κόστος της να βρίσκεται στα 34.690 ευρώ.

116d M Sport Shadow 640 (3)