Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βελτίωση για το «αγροτικό» της Mercedes

Ελλάδα 2:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτίωση για το «αγροτικό» της Mercedes

ΝΕΑ

Βελτίωση για το «αγροτικό» της Mercedes

ΝΕΑ

Ήταν θέμα χρόνου να δούμε βελτιωμένες εκδόσεις του νέου Pick up της γερμανικής εταιρίας από τον γνωστό οίκο βελτιώσεων Carlex Design και η αλήθεια είναι ότι οι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις “Off-Road” και “Urban” που παρουσίασαν δεν μας απογοήτευσαν. Όπως υπονοεί και το το όνομά της η έκδοση “Off-Road” που ξεκίνησε τη ζωή της σαν μία βασική X-Class δίνει έμφαση σε ένα πιο άγριο, ατίθασο και χωμάτινο στιλ, ερχόμενη εξοπλισμένη με όλα τα καλούδια ώστε να μην αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της.

Advertisement
Advertisement

Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω που έχουν πολύ πιο τονισμένη σχεδίαση και στις πλαστικές επεκτάσεις των θόλων, ώστε να φιλοξενηθούν οι ζάντες και τα ελαστικά με τον καθαρά χωμάτινο προσανατολισμό με την ανάρτηση να έχει ψηλώσει. Το “φτερό” στον ουρανό που προστατεύει την συστοιχία των προβολέων LED, τα πρόσθετα μαρσπιέ και η πλαστική κατασκευή περιμετρικά της καρότσας συμπληρώνουν την άγρια εικόνα που ήθελαν να προσδώσουν οι Πολωνοί με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά οι αλλαγές δεν περιορίζονται στο εξωτερικό αλλά συνεχίζονται και μέσα, όπου η  Carlex Design έχει βάλει για μία ακόμη φορά την υπογραφή της με τρομερή δουλειά στα δερμάτινα “ανάγλυφα” καθίσματα. Το δέρμα σε μαύρο χρώμα κάνει την εμφάνισή του στις πόρτες αλλά και στο ταμπλό, εκεί όπου θα βρείτε και μεγάλες επιφάνειες καλυμμένες με ανθρακονήματα.

mercedes-x-class-off-road-by-carlex-design (1)

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη η Urban έκδοση έχει στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις στο αστικό περιβάλλον, φέροντας ανάλογες βελτιώσεις στο εξωτερικό της, αλλά και θηριώδεις ζάντες 22 ιντσών που δείχνουν ακόμη μεγαλύτερες λόγω της χαμηλωμένης ανάρτησης. Εντυπωσιακές είναι οι επιλογές της Carlex και στο εσωτερικό, το οποίο έχει ντυθεί με μπορντώ ανάγλυφο δέρμα, όπως και τα σπορ καθίσματα της Recaro, με το ανθρακόνημα να δίνει και εδώ το “παρων”. Κερασάκι στην τούρτα η δυνατότητα τοποθέτησης κιτ στο σύστημα εξαγωγής που κάνει τον κινητήρα να ακούγεται σαν αυθεντικός V8!

mercedes-x-class-urban-by-carlex-design (1)

Οι τιμές για τις δύο μετατροπές ανέρχονται στα 13.995 ευρώ και 16.995 ευρώ για την Off-Road και Urban αντίστοιχα.