Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το SEAT Arona και σε Cupra

Ελλάδα 10:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το SEAT Arona και σε Cupra

ΝΕΑ

Το SEAT Arona και σε Cupra

ΝΕΑ

Η SEAT θα παρουσιάσει μια σπορ έκδοση του Arona, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το αφεντικό της εταιρείας, κ. Matthais Rabe, ο οποίος έκανε λόγο για έξι νέα Cupra μοντέλα στα επόμενα τρία χρόνια, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η ισπανική εταιρία θα φτιάξει ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων, που θα ενταχθούν στην ίδια νέα υπό-μάρκα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Είπε συγκεκριμένα γύρω από αυτό το εγχείρημα: «Το θέμα με τα Cupra είναι σημαντικό και μας ενδιαφέρει στο έπακρο. Είμαι βέβαιος πως θα δούμε Cupra εκδόσεις των ηλεκτρικών μας μοντέλων. Τα ηλεκτρικά μοντέλα έχουν φανταστική απόδοση και επιτάχυνση, δεν το γνωρίζει ακόμη ο πολύς κόσμος. Οι όροι Cupra και ηλεκτρισμός δεν είναι πλέον μία αντίφαση, πάρτε το χαμπάρι…».

Με αφορμή τα παραπάνω λόγια ο ανεξάρτητος αρχισχεδιαστής X-Tomi σήκωσε μανίκια και δημιούργησε το Arona Cupra, γνωρίζοντας ότι Ibiza γρήγορο όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι δεν θα υπάρξει. Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν να παραλάβει το αρνί και να το μετατρέψει σε λύκο, με όση διακριτικότητα χωρά σε ένα μοντέλο επιδόσεων έστω και ημίψηλο. Με τα crossover να σαρώνουν τις ταξινομήσεις στην Ευρώπη, διόλου απίθανο να δούμε τέτοιες ενέργειες οι οποίες θα επιφέρουν επιπλέον κέρδη στη φίρμα, η οποία διάγει βίο ανθόσπαρτο το τελευταίο διάστημα. Ούτως ή άλλως, τα υλικά από τον γερμανικό όμιλο υπάρχουν, μοτέρ, αναρτήσεις, αλλά και τεχνογνωσία…

Advertisement
Advertisement